Kausi alkaa 15.4. – vielä ehdit ostaa kausikortin!

Kauden alku on jo ovella, sillä sunnuntaina 15.4. TPS potkaisee Veikkausliigakauden alkuun Paavo Nurmi Stadionilla ottelussa MYPAa vastaan. Vielä ehdit kuitenkin ostaa kausikortin TPS:n otteluihin! Kausikorttilaisena annat arvokkaan tukesi TPS:n toiminnalle ja pääset myös nauttimaan loistavista eduista yhdessä Suomen suosituimmista katsomoista.

Kausikortin voi ostaa kätevästi TPS:n oman nettilipunmyynnin kautta, jossa voit itse valita paikkasi kartalta! TPS:n nettilipunmyyntiin pääset tästä linkistä.

Tilauksen jälkeen kausikortti on noudettavissa Paavo Nurmi Stadionin päälipunmyynnin (Paavo Nurmen puistotien sisäänkäynnillä) ”varatut liput” –pisteestä ottelupäivänä sunnuntaina 15.4. klo 17.30 alkaen (Huom! edellyttäen kuitenkin, että tilaus on tehty viimeistään lauantaina 14.4.).

Kausikorttihinnat 2012:

Pääkatsomo:
aikuiset 200 €
juniorit (7-16-v.) 100 €
opiskelijat & eläkeläiset 150 €

Olympiakatsomo (L- ja M- lohkot):
aikuiset 150 €
juniorit (7-16-v.) 75 €
opiskelijat & eläkeläiset 110 €

Kannattajakausikortti O-lohkoon, yli 16-vuotiaat: 80 €
(Paavolla kannattajakatsomo on pääkatsomon alakerran lohko A1)

Huom! Veritas Stadionin kenttäremontin vuoksi osa kaudesta pelataan Paavo Nurmi Stadionilla. Kausikorttilaisilla on tällöin myös Paavo Nurmi Stadionilla oma merkitty paikka pääkatsomon parhailta paikoilta (Olympiakatsomon kausikorttilaisilla ensimmäisessä kerroksessa ja pääkatsomon kausikorttilaisilla toisessa kerroksessa).

Lisää uutisia