Katseet eteenpäin – ensi kauden pelaajarunko jo koossa

TPS hävisi kaksiosaisen liigakarsinnan FC Interille yhteislukemin 0-2. TPS piinasi kokenutta naapuriaan aina toisen osaottelun 89. minuutille asti, kunnes Interin Bajram Nebihi ohjasi pallon toistamiseen TPS:n verkkoon.

Sitä ennen TPS:n mahdollinen tasoitus olisi tiennyt Palloseuran nousupaikkaa vierasmaalisäännöllä. TPS:llä oli 1-0-takaa-ajoasemassa parikin loistavaa paikkaa, mutta palloa ehkä siirreltiin liikaa, sen sijaan että olisi ammuttu suoraan.

FC Interin 1-0-johtomaali syntyi harjoitellusta erikoistilannekuviosta, mutta 2-0 haiskahtaa VeikkausTV:nkin kuvan perusteella vahvasti paitsiolta. Joka tapauksessa TPS teki näistä karsintapeleistä omalla taistelullaan hienon kaksiosaisen jännitysnäytelmän.

Kooste ottelusta: http://tpstv.fi/kooste-fc-inter-tps-2-0-29-10-2016/

– Olen tietysti pettynyt, koska myös meillä oli omat mahdollisuutemme. Kunnioitan kuitenkin aina lopputulosta, joka ei koskaan lopulta valehtele. Samalla olen erittäin ylpeä joukkueestani, joka nousi todella vaikean ja haastavan kevään jälkeen taistelemaan liiganoususta. Jäimme viime vuonna yhden maalin päähän liigakarsinnasta ja tänä vuonna yhden maalin päähän suorasta noususta. Meidän tavoitteenamme on ensi vuonna ottaa taas se yksi ratkaiseva askel eteenpäin, eli nousta Veikkausliigaan 95-vuotisjuhliemme kunniaksi, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen myöntää.

TPS-leirissä on nyt sulateltu liigakarsintojen pahin tappion tuska ja aloitetaan loman jälkeen valmistautuminen Ykkösen kauteen 2017. TPS on rakentanut taustalla koko ajan myös ensi kauden joukkuettaan. TPS:llä onkin jo tukku uusia jatkosopimuksia entisten ja voimassa olevien pelaajasopimusten päälle. Joukkuetta myös vahvistetaan ja uudistetaan, mutta harkiten.

– Kausi 2016 on lopullisesti ohi ja nyt kääntyy taas uusi lehti tämän seuran historiassa. Tavoitteenamme on koota kilpailukykyinen TPS kaudeksi 2017, mutta etenemme tietysti talouden ehdoilla. Meillä on kuitenkin jo yhden avauskokoonpanon verran sopimuksia koossa ja julkaisemme kaikki uudet sopimuksemme jo ensi viikolla, Laurikainen lupaa.

Lisää uutisia