Kanadalainen Ben McKendry vahvistaa TPS:n keskikenttää

Veikkausliigaan palannut TPS vahvistaa joukkuettaan yhdellä uudella keskikenttäpelaajalla. Kanadalainen Ben McKendry vakuutti TPS-valmennuksen omalla testijaksollaan ja osapuolet allekirjoittivatkin maanantaina sopimuksen kaudesta 2018.

– Me kaikki tiedämme, että Tomas Hradecky on pitkään poissa ja tarvitsimme hänelle paikkaajan. Kutsuimme Benin tänne suositusten perusteella ja olimme aika pian tyytyväisiä näkemäämme. Hän tuo varmuutta ja laajuutta keskikentän pohjalle, työteliäänä ja perusvarmana pelaajana. Ben sopeutui myös persoonana joukkueeseen oikeastaan saman tien. Kun hän sisäisti myös pelitapamme todella nopeasti, niin sopimus oli looginen ratkaisu, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen taustoittaa.

24-vuotias McKendry debytoi viime vuonna Pohjois-Amerikan ammattilaisliigassa, Major Soccer Leaguessa, Vancouver Whitecaps FC:n riveissä. Hän on edustanut urallaan myös Whitecapsin U23-joukkuetta sekä reservijoukkuetta. Kaudella 2017 hän pelasi lainasopimuksella 15 ottelua North American Soccer Leaguessa pelaavassa FC Edmontonissa.

McKendry on pelannut myös Kanadan A-maajoukkueessa yhden ottelun. Ensiesiintyminen tapahtui tammikuussa 2017 Bermudaa vastaan. Hänellä on takana myös muutama maaottelu Kanadan U20- ja U23-maajoukkueissa. McKendryllä on Kanadan ja Uuden-Seelannin kaksoiskansalaisuus.

Nimi: Ben McKendry
Lempinimi: Benny
Syntynyt: 25.3.1993
Syntymäpaikka: Vancouver BC
Pituus / Paino: 180 cm / 77 kg

Twitter: @Ben_mckendry
Instagram: @​ben.mckendry

Kuvat median käyttöön: Google Drive

Lisää uutisia