Kalle Mäkinen uskoo positiivisen kierteen jatkuvan

TPS-puolustuksen vasemmassa laidassa häärivä Kalle Mäkinen uskoo, että TPS:n pelipalaset ovat loksahtaneet loppukaudeksi paikoilleen. Raitapaidat ovat pistäneet nätisti pakettiin kolme viimeistä vastustajaansa ja seuraavan haasteen esittää sunnuntaina MYPA.

– Peli on kulkenut viime viikkoina, vaikka miehet ovatkin vaihtuneet. Tuntuu siltä, että joukkue on nyt löytänyt sen oman pelitavan ja kaikki tietävät, mitä kentällä pitää tehdä. MYPA on kuitenkin aina hankala voitettava, eikä näiden edellisten otteluiden työmoraalista voi yhtään tinkiä, Mäkinen muistuttaa.

TPS:n sairastupakin alkaa olla tyhjenemään päin, joten päävalmentaja Marko Rajamäellä on heittää viimeaikaista enemmän vaihtoehtoja kentälle.

– On vaan hyvä, että on vaihtoehtoja kentälle. Tärkeä paikallispelin voitto nostatti kaikien itseluottamusta ja sunnuntain peliä oikein odottaa, Mäkinen tunnustaa.

MYPA on pelannut aika ailahtelevasti ja poikkeuksellisen runsaan määrän tasapelejä.

– Kova joukkue se on ja tämä on yleensäkin todella tasainen kausi. Kuka vaan voi voittaa kenet vaan. Meillä on kaksi voittoa takana nyt kotikentältä peräkkäin ja tällä linjalla pitää jatkaa. Kun vaan keskitymme omaan peliimme ja omiin vahvuuksiimme, olemme vahvoilla, Mäkinen tietää.

Lisää uutisia