Kaikki Naisten liigan ottelut näkyvät jo alkavalla kaudella Ruudusta

Uudistuva Naisten Liiga ja Nelonen Media ovat solmineet monivuotisen sopimuksen naisten jalkapalloliigan TV-oikeuksia koskien. Yhteistyön myötä kaikki Naisten liigan ottelut näkyvät Ruudusta.

– Olen iloinen mediakumppanista, jonka kanssa pääsemme rakentamaan uudistuvan liigan tunnettuutta ja näkyvyyttä pitkäjänteisesti. Uudistuvan liigan identiteetin ja yleisömäärien vahvistamisessa ei ole kyse sirkustempuista, vaan systemaattisesta työstä eri kohderyhmien kiinnostuksen kasvattamiseksi. On hienoa lähteä tälle matkalle yhdessä urheilusisällöiltään vahvan ja pitkän kokemuksen omaavan kumppanin kanssa, Suomen Palloliiton kehityspäällikkö Heidi Pihlaja kiittelee.

Ruudun urheilutarjonnan monipuolisuuteen on panostettu viime vuosina. Ruudusta löytyy sekä naisten että miesten sarjoja Superpesiksessä, Lentopallon Mestaruusliigassa, Salibandyliigassa, jääkiekossa ja nyt jalkapallossa. Nousevista kotimaisista lajeista palveluun on hiljattain lisätty taitoluistelu, tennis ja ratsastus.  

– Naisten jalkapalloliiga on tärkeä lisä tarjontaamme, sillä uskomme vahvasti sarjan kasvuun ja haluamme osaltamme parantaa urheilusarjojen tasa-arvoista esittämistä. Tulemme markkinoimaan naisten jalkapalloliigaa laajasti Sanoman eri kanavissa, Nelonen Median kotimaisten urheiluoikeuksien johtaja Jukka-Pekka Ylinen lupaa.

– Jalkapallon naisten pääsarja on meille Palloliitossa erittäin tärkeä sarja ja uudistuvan liigan näkökulmasta on hienoa ja luontevaa lähteä kasvattamaan liigan mediatunnettuutta vahvan urheilusisältöjen osaajan kanssa, Suomen Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande paaluttaa.

– Olemme panostaneet kotimaiseen palloiluun voimakkaasti ja Ruudun tilaajamäärät ovat olleet ilahduttavassa kasvussa. Nyt naisten jalkapalloliiga ja Veikkausliiga luovat yhdessä kokonaisuuden, jossa on paljon synergioita ja uskomme kasvun jatkuvan, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso vahvistaa.

Lisää uutisia