Jussi Nuorelasta SalPa:n uusi valmennuspäällikkö

SalPa:n jalkapallon uudeksi valmennuspäälliköksi on valittu Jussi Nuorela. Hän aloittaa tehtävässään 1.4.2015. Jussi Nuorelan valmennuspäällikön toimi SalPa:ssa pohjautuu TPS:n ja SalPa:n väliseen yhteistyösopimukseen, johon sisältyy edustusjoukkueiden välisen pelaajaliikenteen lisäksi myös laajempaa valmennuksen ja pelaajakehityksen yhteistyötä. Nuorela jatkaa kuitenkin edelleen myös TPS:n A-poikien päävalmentajana.

– Jussi Nuorelan valmennuspäällikkyys SalPa:ssa on seuran näkökulmasta todella hieno asia. Nuorelan kansainvälinen seurajoukkuehistoria ja maajoukkueura tuovat korkeatasoista pelaajakokemusta SalPa:n piiriin, lisäksi hän on valmentajana pätevöitynyt jo UEFA  A-lisenssin tasolle. Saamme Jussi Nuorelan osaamisen myötä vauhtia SalPa:n valmennuslinjan päivittämiseen ja uudenlaista otetta valmentajiemme ja pelaajiemme osaamisen kehittämiseen, SalPa:n jalkapallon toiminnanjohtaja Petri Lavonen iloitsee.

– SalPa:ssa rakennettu valmennuslinja ja peli-identiteetti sekä minun näkemykseni jalkapallon harjoitus- ja pelifilosofiasta kohtaavat jo nyt paljolti. Jatkossa haluan tuoda SalPa:an linjanvetoa urheilutoimintaan sillä tavalla, että SalPa:an saadaan syntymään yhä selkeämpi ja yhtenäisempi harjoituksellinen ja pelillinen identiteetti, Nuorela visioi

– TPS:n kanssa solmitun yhteistyösopimuksen keskeisiä motiiveja on SalPa:n urheilutoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen valmentamisen ja pelaajakehityksen alueilla. Edustusjoukkuetason pelaajaliikenne ei yksistään tuo parhaita mahdollisia pitkän ajan hyötyjä. Jussi Nuorelan valmennuspäällikön tehtävä SalPa:ssa on nyt merkittävä askel siihen suuntaan, että koko SalPa:n jalkapallon urheilutoimintaan saadaan uutta sykettä ja linjakkuutta, Lavonen vielä tiivistää.

Lisää uutisia