Juniorit: Petri Jokela valittiin TPS:n P2012- ja P2013-juniorien vastuuvalmentajaksi

Kokenut lasten valmentaja Petri Jokela jatkaa TPS:n 2012-syntyneiden poikien vastuuvalmentajana. Jokela ottaa vastuulleen myös vuotta nuorempien, 2013-syntyneiden poikien juniorijoukkueen.

Jokelalla on jo 14 vuoden mittainen kokemus valmennustyöstä. Tepsissä hän on toiminut lasten valmentajana kymmenen vuoden ajan ja vastannut 10–12-vuotiaiden poikien valmennuksesta. Valmennushommiin Jokela hyppäsi heti oman peliuran päätyttyä loukkaantumiseen. Ensimmäiset harjoituksensa valmentajan roolissa intohimoinen futismies veti polvileikkauksen jälkeen kepit käsissä.

– Itselleni on iso juttu, että saan valmennustyön kautta olla mukana lajin parissa. Pienestä pitäen olen ollut lajissa mukana, Jokela kertoo.

– Parasta lasten valmentajana toimisessa on, kun pääsee seuraamaan lasten taitojen kehittymistä. Se on ilo silmälle, Jokela sanoo.

Valmentajana Petri Jokela pyrkii olemaan lapsilähtöinen, sillä lapsia varten työtä tehdään. Treenikentällä tehtävässä työssä Jokela painottaa suunnitelmallisuuden merkitystä.

– Pyritään siihen, että toiminta on mahdollisimman laadukasta ja harjoituksissa on suunnitellut sisällöt. Valmentajana olen täysillä mukana harjoituksissa ja haluan omalla esimerkilläni näyttää lapsille, että olen innoissani tekemässä töitä heidän kanssaan.

Katso video ja tutustu tarkemmin Petri Jokelaan.

Lisää uutisia