Juniorit: Peter Boström jatkaa TPS P2011 -joukkueen vastuuvalmentajana

TPS:n 2011 syntyneiden poikien juniorijoukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Peter Boström. Boström pelasi itse aikanaan jalkapalloa kasvattajaseurassaan Hangon IK:ssa Kakkosdivisioonassa, mutta valmennustehtäviin hänet saivat hakeutumaan omat futiksesta kiinnostuneet pojat.

– Valmennusurani alkoi aikanaan Nappulaliigan aluejoukkueessa, kun Aapo-poikani aloitti futiksen pelaamisen. Sieltä löysin pian itseni valmentajan tehtävistä kentän laidalta. Sen jälkeen olen kouluttautunut, ja nyt toimin Tepsissä juniorivalmentajana, Boström kertoo.

Boströmien perheessä eletään ja hengitetään futista, sillä Peter Boströmin molemmat pojat pelaavat futista Tepsissä. Aapo Boström, 16, kuuluu Suomen poikien maajoukkueeseen ja TPS:n GANT-akatemiaan. Aapo on tällä kaudella pelannut sekä miesten Kolmosta TPS U23:n riveissä että P17-juniorien SM-sarjaa Palloseuran paidassa. Elias Boström, 11, puolestaan pelaa isänsä valmentamassa TPS P2011 -juniorijoukkueessa.

Peter Boströmin mukaan parasta juniorivalmentajan työssä on, kun näkee lapsien oppivan uutta ja innostuvan jalkapallosta ja liikunnasta.

– Välttämättä se hienon maalin tekeminen ei ole se juttu, vaan se, kun pelaaja ymmärtää, että kyllä hän osaa. Isoimmat fiilikset tulevat siitä, kun näkee pelaajan kasvoilla oivalluksen ja onnistumisen tuoman ilon.

Katso video ja tutustu Peter Boströmiin tarkemmin:

Lisää uutisia