Julkkistulosveto: Lola veikkaa 3-1-kotivoittoa

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Maanantain juhlapäivän ottelussa julkkistulosvetäjä on Lola Wallinkoski.

Miss Universum kisoissa 1996 maailman kolmanneksi kauneimmaksi valittu Lola onkin tuttu näky TPS:n kotiotteluissa ja yhteistä taivalta on takana jo lähes vuosikymmen.

– TPS on ollut pitkään vakiotyönantaja ja vahvasti edustetaan TPS:n värejä. Se on iso osa mun elämää. Joka kotipelissä olen paikalla ja seuraan myös vieraspelejä, Lola kertoo.

TPS on ollut aina Lolan seura.

– Ei Interissäkään puistata mikään, mutta TPS sekä lätkässä että futiksessa on se seura, jota olen seurannut pienestä pitäen. TPS on vain se juttu, Lola naurahtaa.

TPS:n ottelutapahtumia tanssiryhmänsä kanssa värittävä Lola tietää miten naisetkin saadaan katsomoihin.

– Ensinnäkin miesten pitää lopettaa se, että tämä on meiden miesten ilta ja ottaa lapset mukaan ja sitä kautta tulee ne naisetkin mukaan, Lola uskoo.

Lola toimii siis maanantaisen TPS-JJK Juhlapäivän ottelun Julkkistulosvetäjänä.

– Odotan vahvaa kamppailua. JJK on yllätyksellinen joukkue aina Turussa. Tulee todella tiukka kisa pisteistä. JJK tekee yhden ainakin ja TPS tekee kolme – eli veikataan 3-1-kotivoittoa.

Miten Lolan veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-JJK -otteluun maanantaina 21.5. klo 18.30 Paavo Nurmi Stadionille!

Katso videohaastattelu Lolasta tästä.

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

Lisää uutisia