Julkkistulosveto: Kappe veikkaa TPS:n pitävän KuPS:n jälleen nollilla

Veikkauksen julkkistulosvedossa on perjantain KuPS-ottelussa vuorossa Djurgårdens IF:ssa tällä hetkellä vaikuttava entinen TPS-peluri Kasper Hämäläinen.

Hämäläinen debytoi Veikkausliigassa TPS:n paidassa kaudella 2003 ottelussa FC Jokereita vastaan. Toukokuussa 2004 Hämäläinen katkaisi sääriluunsa, mutta toipui vaikeasta loukkaantumisesta ja palasi hienosti kaudella 2006 jälleen TPS:n vakiomiehistöön. Kappe voitti TPS:n kanssa SM-pronssia kausilla 2007 ja 2009. Kaudeksi 2010 Hämäläinen siirtyi Turusta ruotsalaiseen Djurgårdeniin nelivuotisella sopimuksella.

Kappe kuului myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen, joka selvisi vuoden 2009 EM-turnaukseen Ruotsiin. A-maajoukkueessa hän teki ensiesiintymisensä harjoitusottelussa Sveitsiä vastaan 19. marraskuuta vuonna 2008. Tähän mennessä Kappelle on kertynyt 15 maaottelua, joissa hän on ladannut yhteensä kolme maalia.

Huomisessa Veikkausliigaottelussa Kappe uskoo entisen seuransa pitävän KuPS:n Turussa jälleen nollilla viime kauden tapaan.

– Uskon, että TPS pystyy pitämään nollan kotiyleisön edessä ja paukuttamaan siihen päälle pari maaliakin. Veikataan tulokseksi siis 2-0, Kappe pohtii.

Käykö Kappen veikkaus toteen? Tule paikan päälle huomenna perjantaina klo 18.30 seuraamaan miten ottelussa käy!

Mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan lasten syöpäosastolle.

Lisää uutisia