Julkkistulosveto: Jere uskoo TPS:n avaavan kautensa voitolla

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015.

Julkkistulosvedon avaa sunnuntaisessa kauden ensimmäisessä kotiottelussa viime kauden TPS-komeetta Jere Uronen, joka siirtyi tammikuussa ruotsalaiseen Helsingborgiin. Naapurimaan pääsarja on ollut käynnissä jo muutaman kierroksen verran ja myös Jere on päässyt kokeilemaan Ruotsin liigaa tositoimissa.

– Olemme pelanneet nyt kolme peliä ja kerran olen päässyt kentällekin n. 20 minuutiksi. Ihan hyvin on mennyt ja maanantaina on taas seuraava peli. Vieraskentällä meillä on vähän takkuillut, mutta kotona on sujunut ihan hyvin, Jere kertoo kuulumisiaan.

– Olen viihtynyt täällä todella hyvin, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Ruotsalaiset on oikein mukavia ja kaikki asiat ovat hoituneet vaivatta.

Kauden avausottelun Jere uskoo puolestaan TPS:n hoitavan vaivatta.

– Veikkaan ottelun lopputulokseksi 3-0. TPS voitti isoin numeroin MYPA:n Liigacupissa (4-0) ja uskon, että joukkue hoitaa voiton kotiin myös sunnuntaina. Nyt kuitenkin alusta ei ole ihan yhtä hyvä kuin viimeksi, joten tällä kertaa ei nähdä välttämättä ihan niin paljon maaleja, Jere pohtii.

Jere lupaa, että myös hänet nähdään suurella todennäköisyydellä katsomossa jossakin TPS:n kotiottelussa kauden aikana.

– Ehdottomasti yritän edes yhteen otteluun tulla paikan päälle, vaikka mielellään useampaakin tulisin katsomaan. Kesäkuussa olisi ehkä mahdollista tulla käymään, Jere lupailee.

Miten Jeren veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-MYPA -otteluun sunnuntaina 15.4. klo 18.30 Paavo Nurmi Stadionille!

Lisää uutisia