Julkkistulosveto: Heikki Mäki uskoo TPS:n päättävän kautensa lauantaina voitolla

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta.Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Lauantaisessa kauden päätösottelussa TPS-FF Jaro julkkistulosvetäjänä toimii TPS:n legendaarisen mustan kirjan pitäjä Heikki Mäki.

Mäki sopii lauantain otteluun mainiosti julkkistulosvetäjäksi, sillä kyseessä on TPS:n 90-vuotisjuhlaottelu ja Mäen perhe on ollut tiiviisti mukana TPS:n toiminnassa sen koko historian ajan. Heikin isä Uuno Mäki oli yksi TPS:n perustavan kokouksen kokoonkutsujista ja hänet valittiin myös seuran ensimmäiseksi puheenjohtajaksi. 19 vuoden ajan hän olikin seuran tuki ja turva. Uuno Mäen perintöä seuran piirissä ovat kunniakkaasti jatkaneet juuri hänen poikansa Heikki ja Jukka.

Heikki Mäki työskenteli TPS:n jalkapallojaostossa viestinnän parissa lähes kaksikymmentä vuotta 1960-luvun lopulta lähtien. Lisäksi hän on ollut mukana TPS:n nuorisopallon johtokunnassa. TPS:n ainutlaatuista Mustaa Kirjaa Mäki on pitänyt vuodesta 1992 lähtien. Sitä ennen TPS:n kaikkien otteluiden kokoonpanot kirjasi arvokkaaseen kirjaan edustusjoukkueen huoltajana usean vuosikymmenen toiminut Risto Lindman.

Mäki uskoo näkevänsä lauantaisessa ottelussa taistelevan TPS:n, vaikka pronssiset mitalit ovatkin jo varmistuneet.

– Veikkaan, että TPS voittaa 2-1. Jaro taistelee putoamista vastaan täysillä, mutta mitalistin ylpeys ei anna myöden ja TPS vie ottelusta voiton, Mäki pohtii.

Miten Mäen veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään kauden päätösotteluun TPS-FF Jaro Veritas Stadionille lauantaina 27.10. klo 14.00 (huom! aikainen alkamisaika).

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

Lisää uutisia