Julkkistulosveto: Benito Casagrande uskoo TPS:n voittoputken jatkuvan

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Sunnuntain Lahti-pelissä julkkistulosvetäjänä on yksi Suomen kuuluisimmista arkkitehdeistä, Benito Casagrande.

Casagrande on suunnitellut useita Turun tunnettuja rakennuksia, kuten Hansa-korttelin, Pyhän Hengen kappelin, Data City -centerin ja Biocityn sekä Vanha Suurtori -kulttuurikeskuksen. Hän oli myös mukana Turun kulttuuripääkaupunkihanke Turku 2011:n neuvottelukunnassa.

Casagrande on toiminut myös Italian kunniakonsulina vuodesta 1992 lähtien ja tätä ennen kunniavarakonsulina 1985–1992. Lisäksi hänelle on myönnetty tunnustuksia ja ansiomerkkejä sekä Suomessa että Italiassa, muun muassa Suomen Leijonan I luokan ritarimerkki (2000) ja Italian Tasavallan Ansioritarikunnan komentajamerkki (1993). Vuonna 2006 Benito Casagrande nimitettiin Turun yliopiston kunniatohtoriksi.

Casagrande uskoo TPS:n voittoputken jatkuvan sunnuntaina Kupittaalla.

– TPS on ollut hyvässä vireessä. Kaikki näyttää siltä, että voittoputki tulee jatkumaan kotiyleisön edessä ja Kupittaalla nähdään jälleen hieno voitto. Veikkaan voiton tulevan 3-0 tuloksella.

Miten Casagranden veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-FC Lahti -otteluun Veritas Stadionille sunnuntaina 22.7. klo 18.30!

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

Kuva: http://benitocasagrande.fi/

Lisää uutisia