Julkkistulosvedossa VPS-ottelussa TPS-kasvatti Lukas Hradecky

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Sunnuntain VPS-pelissä julkkistulosvetäjänä on TPS-kasvatti ja Huuhkaja-vahti Lukas Hradecky.

TPS:n juniorikoulun läpikäynyt Hradecky siirtyi tammikuussa 2009 tanskalaiseen Esbjerg fB:hen. Kauden 2010-2011 päätteeksi Esbjerg putosi Tanskan korkeimmalta sarjatasolta Superligasta 1. divisioonaan, mutta viime viikonloppuna joukkue varmisti nousunsa takaisin liigaan jo ennen kauden päättymistä.

A-maajoukkueessa Hradecky debytoi 21. toukokuuta 2010 harjoitusottelussa Viroa vastaan. Kaiken kaikkiaan Lukella on tilillään n. 30 nuorten ja poikien, ja kymmenisen A-maaottelua.

Luke uskoo kasvattajaseuransa hoitavan pisteet kotiin sunnuntain pelissä.

– Jäätävän pohdinnan jälkeen olen päättänyt veikata TPS:n 2-0 kotivoittoa. Ensinnäkin olen erittäin ilonen, ettei Jukka Lehtovaaralle käynyt mitään pahempaa viime lauantaina Honka-ottelussa. Oli se sitten Jukka tai Henkka ketä TPS-maalissa sunnuntaina pelaa, niin maalia ei helpolla sinne tehdä. Hyökkäyspäässä uskon pieneen ihmeeseen, sillä toisen maalin tekee numero 5 J. Lähde PÄÄLLÄÄN, ja toisen iskee varmasti sisään alkukauden komeetta Super-Aleksi, Luke maalailee.

Miten Luken veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-VPS -otteluun sunnuntaina 13.5. klo 14.00 (huom! alkamisaika) Paavo Nurmi Stadionille!

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

Lisää uutisia