Julkkistulosvedossa sunnuntaina Nummelin & Nummelin

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Sunnuntain Haka-pelissä julkkistulosvetäjinä ovat isä-poikapari Timo ja Petteri Nummelin.

Timo Nummelin on yksi TPS:n legendoista. Puolustaja pelasi TPS:ssa jalkapalloa kausina 1965-74 ja voitti kolme Suomen mestaruutta seurassa vuosina 1968, 1971 ja 1972. Nummelin edusti TPS:n joukkuetta myös jääkiekossa 23 kauden ajan 1964–1987. Hän on ainoa suomalainen urheilija, joka on valittu sekä vuoden parhaaksi jääkiekkoilijaksi (1981) että vuoden parhaaksi jalkapalloilijaksi (1968).

Timo Nummelinin poika Petteri on myös pelannut TPS:ssa sekä jääkiekkoa että jalkapalloa. Vaikka nuorempi Nummelin tunnetaankin jääkiekkoilijana, on hänellä kuitenkin siis myös jalkapallotausta. Petulla on tilillään mm. seitsemän poikien maaottelua ja B-nuorten suomenmestaruus TPS:n paidassa.

Nummelinit uskovat TPS:n hallitsevan peliä sunnuntaina.

– TPS vie ottelun 3-0. Kuopion reissu on jo unohdettu. TPS osoitti tasonsa voittamalla HJK:n viimeksi kotonaan 3-1 ja uskomme, että tämä kotivire jatkuu huomennakin, Nummelinit toteavat luottavaisina.

Miten Nummelinien veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-HAKA -otteluun huomenna sunnuntaina 29.4. klo 18.30 Paavo Nurmi Stadionille!

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

Lisää uutisia