Julkkistulosvedossa paikallisottelussa Petteri Viljanen

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Sunnuntain kauden ensimmäisessä Turun derbyssä julkkistulosvetäjänä toimii Petteri Viljanen.

Viljanen teki liigadebyyttinsä Haka-TPS -ottelussa 2.8.1990. Hän pelasi TPS:ssa kaudet 1990-1993, jonka jälkeen miehen matka jatkui TPV:n ja FF Jaron kautta paikallisvastustaja FC Interin riveihin. Sinimustissa Viljanen pelasi kaudet 1996-2000. Yhteensä liigaurallaan Viljanen pelasi 137 ottelua, joissa hän viimeisteli yhden maalin.

Sunnuntaina molemmat joukkueet hyvin tunteva Viljanen odottaa näkevänsä tasaista vääntöä.

– Veikkaan, että ottelussa päädytään jakamaan pisteet lukemin 1-1. Kumpikaan joukkue ei halua hävitä tätä matsia, joten molemmilta joukkueilta tullaan näkemään tarkkaa peliä.

Miten Viljasen veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-FC Inter -otteluun Veritas Stadionille huomenna sunnuntaina 12.8. klo 18.30!

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

Lisää uutisia