Jukka Lehtovaara West Bromwichin testileirille

TPS-maalivahti Jukka Lehtovaara lähtee keskiviikkona Englannin Valioliigaseura West Bromwich Albionin testileirille. Lehtovaara viipyy Birminghamin miljoonakaupungin kupeessa olevassa West Bromwichissa ensi lauantaihin asti. West Bromwichin edustajat olivat seuraamassa Lehtovaaran otteita jo toiseksi viimeisellä Veikkausliigakierroksella, kun TPS kohtasi Helsingissä HJK:n. Viimeiset neljä kautta TPS:n selkeänä ykkösmaalivahtina torjuneelle Lehtovaaralle Englanti on jo entuudestaan tuttu paikka, sillä hän on aikaisemmin leireillyt Fulham FC:n sekä West Ham Unitedin vieraana.

22-vuotias raitapaitojen oma kasvatti on pelannut yhteensä 94 Veikkausliigaottelua, kaikki nämä TPS:n paidassa. Lehtovaaran hyvät otteet on huomattu myös A-maajoukkueessa ja hän onkin noussut Huuhkajien maalaivahtikolmikkoon mukaan. Lehtovaaralla on myös arvokisakokemusta, sillä hän edusti Suomea edelliskesänä alle 21-vuotiaiden EM-lopputurnauksessa Ruotsissa.

Lehtovaara on nuoresta iästään huolimatta valittu jo kolme kertaa Veikkausliigan parhaaksi maalivahdiksi. Valinnat ovat tapahtuneet vuosina 2007, -09 ja -10. Lehtovaaralla on voimassa oleva sopimus TPS:n kanssa kauden 2013 loppuun asti.

Lisää uutisia