Jukka Lehtovaara ei ole vielä ehtinyt lomailla

Turussa pakkanen paukkuu, mutta TPS:n harjoitukset ovat jo alkaneet. TPS:n kokeneemmat peliketut lataavat vielä akkujaan tulevaa kautta varten, mutta nuorempi kaarti treenaa Marko Rajamäen johdolla ulkolämpötiloista huolimatta. TPS:n maalivahtina jälleen huippukauden pelannut Jukka Lehtovaara voidaan jo laskea kokeneeksi pelaajaksi nuoresta iästä huolilmatta, mutta lomaa Jukka ei ole vielä ennättänyt pitää.

– Itselläni on kyllä käytännössä lomat vielä pitämättä. Heti kauden päättymisen jälkeen oli tietysti muutama päivä vapaata. Sen jälkeen oli sitten testireissu ja San Marino -peli. Tässä on melkein koko kuukausi mennyt jalkapallon merkeissä. Näillä näkymin saan vasta joulukuussa levähtää kunnolla, ainakin hetkeksi, liigan parhaaksi maalivahdiksi kaudella 2010 valittu Lehtovaara selventää.

Lähes sata liigaottelua pelanneella Lehtovaaralla on voimassa oleva sopimus TPS:n kanssa vuoteen 2013 asti. Urallaan kolmesti liigan parhaaksi valittu maalivahti on ilmeisesti kysyttyä kamaa tammikuussa avautuvilla siirtomarkkinoilla.

– Jalkapallossa on kaikki mahdollista. Ei tässä hätäillä kannata mihinkään suuntaan, päättää Lehtovaara.

Lisää uutisia