Juho Lähteelle maistui se ensimmäinen

TPS:n omat kasvatit näyttivät tänään tulivoimaansa ja upottivat VPS:n puhtaasti 0-3. Maalinteon aloitti Riku Riski, toista viulua soitti Juho Lähde ja päätösnumerot viimeisteli Roope Riski. Nivusvammansa jälkeen paluun kentille tehnyt Lähde osui liigatasolla elämänsä ensimmäisen kerran.

– Ensimmäinen liigamaali on aina ensimmäinen ja hyvältähän se maistui. Päästiin vastahyökkäykseen ja Ärtsi meni keskeltä läpi ja näki mut vapaana oikealla. Sain pallon, vein vähän yhtä pakkia ja vedin keskelle ylös, Lähde kertaili tyytyväisenä.

TPS:n maalintekijät olivat ilmeisesti saaneet muulta joukkueelta uudet lempinimet heti matsin ja tehtyjen maalien jälkeen.

– Joo, Tupu, Hupu ja Lupu, Lähde naureskeli.

Lähde on ollut itse telakalla nivusvammansa vuoksi jo monta viikkoa ja niinpä voitto, peliminuutit ja maali tuntuivat vielä tavallistakin maukkaimmilta.

– Täysi 90-minuuttinen tuli todella hyvään paikkaan jo paikallismatsiakin ajatellen. Avausjakso oli vielä vähän puurtamista, mutta toinen jakso oli ainakin lähellä kauden parasta, Lähde vielä analysoi.
 

Lisää uutisia