Jovanovicin ja Agyirin TPS-pestit päätökseen

TPS:n Veikkausliigajoukkue ei jatka keskikenttäpelaaja Thomas Agyirin ja puolustaja Igor Jovanovicin sopimuksia, jotka ovat katkolla kesäkuun lopussa.

Ghanasta kotoisin oleva Agyiri pelasi TPS:ssä kauden 2013 loppupuoliskon sekä kauden 2014 alusta kesäkuun loppuun asti. 20-vuotiaalla Agyirilla on nyt koossa 24 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhden maalin.

– Manchester City ei jatkanut enää Thomaksen sopimusta ja jäimme vähän kuin tyhjän päälle. Me emme pystyneet miestä enää täällä pitämään sen jälkeen. Hän on menossa nyt Portugaliin, mutta mitään sen tarkempaa emme tiedä, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen taustoittaa.

Puolustaja Igor Jovanovic on edustanut Agyirin tapaan TPS:ää alkukauden 2014. 25-vuotias Jovanovic on pelannut koko liigaurallaan yhteensä 56 ottelua ja viimeistellyt niissä kaksi maalia. Saksalaispelaaja on edustanut TPS:n lisäksi myös FF Jaroa.

– Igor haluaa katsastaa markkinoita myös Suomen ulkopuolelta. Olisimme pitäneet hänet täällä TPS:ssä mielellämme, mutta emme pysty vastaamaan tällä hetkellä häntä ehkä houkuttelevimpiin tarjouksiin, Laurikainen myöntää.

Lisää uutisia