Jouko Peräahosta TPS:n jalkapallon puheenjohtaja – joukkorahoitusanti jatkuu 15.7. asti

TPS jalkapallon taustayhtiön, FC Turku Oy:n, hallinnossa on tapahtunut muutoksia.  FC TPS Turku Oy:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Jouko Peräaho. Puheenjohtajuuden jättänyt Niklas Österlund jatkaa kuitenkin edelleen taustayhtiön hallituksessa mukana. Uuden hallituksen muut jäsenet ovat Aimo Moisander sekä Raimo Rytö.

-Kun jätin toimitusjohtajan tehtävät viime vuonna, oli luonnollista, että jatkan hallituksen puheenjohtajana. Olin vielä niin paljon kiinni päivittäisessä työssä ja jo aloitetut tehtävät piti hallitusti delegoida toimistolle. Oma työni ei mahdollista enää samanlaista päivittäistä työpanosta TPS:lle. Hallituksen pitää pystyä keskittymään nyt hallitukselle kuuluviin tehtäviin. Me yhdistämmekin voimiamme TPS jalkapallon sisällä, jotta tavoite toteutuisi. Olen erittäin iloinen, että Jouko lähtee nyt viemään toimintaamme taas seuraavalle tasolle, Österlund taustoittaa.

-Hallitus palaa operatiiviselta puolelta siis takaisin niihin tehtäviin, jotka sille perinteisestikin kuuluu. Meillä on osaava henkilökunta, joka hoitaa jatkossa operatiivisen toiminnan kaikilla sektoreilla, ja hallituksen täydellä tuella. Niklas on toiminut seuran taustayhtiössä niin toimitusjohtajana kuin hallituksen puheenjohtajanakin ja olen äärimmäisen tyytyväinen, että hän jatkaa edelleen mukana, Peräaho kiittelee.

FC TPS Turku Oy avasi huhtikuun alussa avoimen joukkorahoitusannin, jonka tavoitteena on kerätä 400.000 euroa seuran taustayhtiön taseen vahvistamiseksi, sekä yleisen maksuvalmiuden parantamiseksi. Anti on tuottanut tähän mennessä yli 210.000 euroa sekä lähes 600 uutta omistajaa. TPS on päättänyt pidentää joukkorahoitusantia 15.7 asti.

-Olemme todella kiitollisia kaikille antiin osallistuneille, mutta nyt meillä on loppukirin paikka. Pyydämme edelleen kaikkia TPS-henkisiä lähtemään antiin mukaan. Jotta anti toteutuu, sen 300.000:n euron minimimäärän pitää tulla täyteen, Peräaho painottaa.

Lisätietoja joukkorahoitusannista:
http://fc.tps.fi/omistajaksi/
https://www.invesdor.com/tps

Lisää uutisia