JJK-ennakko: ”No kummalla ne paineet nyt sitten on?”

TPS matkustaa torstaina Jyväskylään JJK:n vieraaksi. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Jyväskylän Harjun kentällä 0-0. Sen jälkeen JJK teki kolmen pisteen ryöstöretken Yläkentälle voittamalla niukasti 0-1. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen sysää kauden kolmannessa kohtaamisessa suosikin paineet surutta Jyväskylän suuntaan. Laurikainen myöntää, että TPS:n kaksi edellistä ottelua ovat olleet pelillisesti aika nihkeitä ja nyt on vaan pakko parantaa.

TPS:n kokoonpanosta puuttuvat JJK-ottelusta pitkäaikaispotilaiden Santeri Mäkisen ja Rasmus Holman lisäksi varmuudella myös Juri KinnunenMatej Hradecky ja Niklas Friberg. Laurikainen ottaa varovaisesti kantaa myös FC TPS Turku Oy:n hallinnossa tapahtuneisiin muutoksiin, joista tiedotettiin tiistaina. JJK-TPS alkaa klo 18.30.

Suomen Palloliitto ja Veikkaus tarjoavat Jalkapallon Ykkösen ottelun JJK-TPS suorana VeikkausTV:ssä ja Huuhkaja-TV:ssä torstaina 24.9. klo 18.15 alkaen. Ottelulähetykset sisältävät itse pelin lisäksi myös ennakko-osuudet ja jälkihaastattelut. Ottelun selostuksesta vastaa Ville Kuusinen.

JJK-TPS-ottelu näkyy suorana myös Ravintola Pikku-Torressa (os. Yliopistonkatu 30).

TPS TV:ssä Mika Laurikaisen videohaastattelu:
http://tpstv.fi/jjk-ennakko-no-kummalla-ne-paineet-nyt-sitten-on/

Lisää uutisia