Jenni Kauppi siirtyy Palloseuraan

Jenni Kauppi siirtyy Turun Palloseuraan kaudeksi 2021. Kauppi saattaa olla turkulaisille jalkapallon ystäville tuttu nimi, sillä hän siirtyy mustavalkoisiin tulevasta paikallisvastustajasta, Turun Weikoista. Kauppi ehti edustaa TuWe:a kolmen kauden ajan. Kaudella 2020 Kauppi oli TuWe:n kantavia voimia, sillä hän iski joukkueen kahdestakymmenestäviidestä maalista peräti yksitoista ja sijoittui koko Ykkösen maalipörssissä jaetulle neljännelle sijalle. Kauppi itse oli innoissaan siirtymisestä Palloseuran riveihin.

– Todella mukavaa päästä Turun Palloseuraan! Tepsistä otettiin yhteyttä ja pienten keskusteluiden jälkeen tultiin siihen tulokseen, että olisin hyvä lisä joukkueeseen. Itselleni tärkeää on se, että Tepsissä pyritään palaamaan takaisin pääsarjatasolle, joten edessä on uusia haasteita. Ollaan painettu heti alusta asti treeneissä hyvällä tahdilla ja menty hyvällä hengellä kohti tulevaa kautta.

Kun Kaupilta kysyttiin niin henkilökohtaisia, kuin joukkueen tavoitteita, tulivat vastaukset nopeasti ja itsevarmasti.

– Omana tavoitteenani on tietysti iskeä mahdollisimman paljon maaleja. Pyrin siihen, että saisin jokaisessa ottelussa tehtyä maalin. Viime kaudella siitä vielä vähän jäätiin, mutta nyt täytyy vain tehdä entistä enemmän töitä joukkueen eteen! Joukkueen kohdalta odotan hyvää mieltä ja hyvää asennetta jokaiseen päivään. 

Palloseuran päävalmentaja Akusti Salonen on Kaupin sopimuksesta tyytyväinen ja hän toivoo, että tulevan kauden aikana myös kotiyleisö voi olla yhtä tyytyväinen. 

– Jennin maalimäärä oli tietysti yksi iso syy sille, miksi hänet Palloseuraan haluttiin. Hyvä maalintekijä, joka on harjoituksissa osoittanut olevansa sellainen palanen, jota joukkue on hakenut tulevaa kautta varten. Kauppi on halukas menemään eteenpäin urallaan ja hän on myös valmis tekemään töitä sen eteen. Saatiin joukkueeseen pelaaja, joka on jo osoittanut, että hän osaa maaleja tehdä, joten tavoitteena on tarjota niitä myös mustavalkoisille katsojille.

Lisää uutisia