Jatta Keskitalo jatkaa Palloseurassa

Jatta Keskitalo pukeutuu mustavalkoiseen paitaan myös kaudella 2022. 20-vuotias Keskitalo pelasi ensimmäisen ottelunsa Palloseurassa kaudella 2015 ja dybyytti naisten edustuksessa tapahtui 2019. Kauden 2021 aikana vastuuta tuli loukkaantumisten takia vaihtelevasti, mutta jääminen Turkuun oli helppo ratkaisu.

– Allekirjoitin sopimuksen hyvillä fiiliksillä. Jääminen oli loppujen lopuksi helppo ratkaisu, sillä ympäristö on hyvä ja tuttu. Kausi 2021 jälkeen päällimmäinen tunne oli harmitus, sillä emme saavuttaneet joukkueen tavoitetta. No, näytettiin kuitenkin kauden aikana, että pystymme mihin tahansa. Odotan sitä, että talven aikana kehitämme toimintaa vieläkin paremmaksi ja olemme rohkeampia kauden alkaessa. Henkilökohtaisesti nyt on hyvä aika parantaa kestävyyttä ja molemmilla jaloilla pelaamista.

Kausi 2022 jäi Keskitalon osalta historialliseksi kaudeksi, sillä loppukaudesta syntyi ensimmäinen maali edustusjoukkueessa. Maali oli tietysti Keskitalolle iso asia ja toiveissa on, että hän pystyisi jatkossakin auttamaan joukkuetta myös maalien muodossa.

– Pystyimme kehittämään pelaamista ja omaltakin osalta jäi hyvä tunne, sillä vaikka kausi alkoikin kuntoutuksella, niin kauden edetessä pääsin pelaamaan ja sain onnistumisia. Suurimmaksi onnistumiseksi nousee tietysti se, että iskin ensimmäisen maalin edustusjoukkueessa. Toki autoin muillakin tavoilla joukkuetta taistelemaan pisteistä joka ottelussa. Toivotaan silti, että tulevalla kaudella myös viimeistely on tehokkaampaa! Haluan tehdä maalipaikoissa varmoja ratkaisuja ja sitä kautta upottaa palloa verkkoon. Tärkeintä on kuitenkin se, että kausi olisi mahdollisimman ehjä ja sitä kautta pystyisin omilla vahvuuksillani auttamaan  joukkuetta kohti yhteistä tavoitetta.

Keskitalo on tyytyväinen siitä, että saa pelata Palloseurassa tulevalla juhlakaudella, mutta valmistautumiseen se ei ole vaikuttanut.

– On hienoa pelata juhlakaudella juuri Palloseurassa. Saan olla osa seuran historiaa, mutta paineita en siitä silti lähde ottamaan. Lähden nauttimaan pelaamisesta rennolla fiiliksellä ja teemme joukkueena juhlavuodesta juhlan arvoisen.

Pelaajaliikennettä on lähiaikoina ollut myös toiseen suuntaan, sillä Meri Hämäläinen ja Julia Sainio eivät jatka mustavalkoisessa paidassa. 

Hämäläinen kantoi useamman vuoden ajan torjuntavastuuta TPS:n juniorijoukkueissa ja debyytti edustusjoukkueessa taphtui keväällä 2021. Viime kaudella Hämäläinen oli maalilla seitsemässä ottelussa ja piti maalinsa koskemattomana viidesti. Nyt Hämäläinen kuitenkin siirtyy Tampereen Ilvekseen.

Julia Sainio puolestaan siirtyi kaudella 2015 Maskun Palloseurasta Turkuun ja debyytti edustuksessa tapahtui kaudelal 2018. Sainio lähti vakiinnuttamaan paikkaansa kentällä, mutta loukkaantumiset sotkivat suunnitelmia. Kauden 2021 Sainio oli TuWe:ssa lainassa 10 ottelun ajan ja näistä yhdeksässä hän pelasi täydet minuutit. Sainion uutta seuraa ei ole vielä tiedotettu.

TPS kiittää molempia yhteisistä vuosista ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan!

Lisää uutisia