Jaro saapuu vieraaksi perjantaina – TPS hakee neljättä peräkkäistä voittoa

Viime aikoina vahvoja otteita Ykkösessä esittänyt Turun Palloseura jatkaa pelejään perjantaina, kun vieraaksi Veritas Stadionille saapuu Pietarsaaren Jaro. Ottelu TPS – FF Jaro potkaistaan käyntiin kello 18.30.

Tepsi hakee perjantaina jo neljättä peräkkäistä voittoaan. Edellisellä kierroksella TPS oli tyly isäntä Kupittaalla vierailleelle Kokkolan Pallo-Veikoille. Pisteet jäivät Turkuun 4–1-lukemilla. Ihan yhtä selvä peli ei ollut kuin numerot kertovat, sillä KPV:llä oli omat hetkensä ottelussa, arvioi TPS:n laitapelaaja Matias Kivikko Arraño.

– KPV oli mielestäni aika hyvä joukkue siinä pelissä. He saivat meidän prässiämme auki ja pitivät palloa ensimmäisellä puoliajalla. ”Kappe” teki onneksi hienon maalin heti alkuun ja saimme pidettyä johdon tauolle asti. Parannettiin sitten omaa pelaamistamme toisella jaksolla, ja peli ratkesi meidän 2–0-maaliin, summaa Kivikko Arraño.

Kivikko Arraño pelasi erinomaisen ottelun KPV:tä vastaan ja alusti Tepsin kaksi ensimmäistä maalia, jotka molemmat viimeisteli Kasper Hämäläinen.

– Ihan mukavasti meni. Ei siinä tarvinnut muuta kuin antaa Kapelle pallo. Hän on taitava kaveri pallon kanssa ja pisti sen hienosti verkkoon kahteen otteeseen.

Laitapuolustajan ja laitapelaajan pelipaikoilla viihtyvä suomalais-chileläinen Kivikko Arraño on yksi Tepsin tämän kauden uusista tuttavuuksista. 19-vuotias nuorukainen on noussut mustavalkoisten joukkueessa isoon rooliin. Kahdeksassa edellisessä ottelussa hän on kuulunut TPS:n avauskokoonpanoon.

– Olen päässyt hyvin mukaan joukkueeseen ja löytänyt oman roolini. Mitä enemmän pääsee pelaamaan, sitä paremman ”tatsin” peliin saa. Pyrin tukemaan hyökkäystä ja puolustusta, kumpaakaan unohtamatta. Tuon energiaa kentälle.

Perjantain ottelussa Kivikko Arraño kohtaa viime kauden seuransa, sillä espoolaisen jalkapallokoulun kasvatti edusti viime kaudella Jaroa kymmenessä Ykkösen ottelussa. Kivikko Arraño on luottavainen sen suhteen, että TPS:n hyvä vire jatkuu. Palloseura on pelannut nyt seitsemän tappiotonta ottelua peräkkäin.

– Olemme saaneet pelin aika hyvään malliin. Joukkueen sisäinen henki on ollut hyvä alusta lähtien, mutta kyllä peleihin on nyt helpompi lähteä, kun olemme saaneet hyvin tulosta aikaiseksi. Olemme viime peleissä tehneet hyvällä prosentilla paikoista maaleja, emmekä ole jääneet maaleitta. Siitä lähdetään, että puolustetaan mahdollisimman hyvin ja pidetään oma pää puhtaana, niin uskon, että tehdään ne voittoon tarvittavat maalit taas perjantaina.

Pe 14.7. klo 18.30 TPS – FF Jaro, Veritas Stadion.

Liput otteluun voit ostaa ennakkoon Tiketin kautta.

Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Otteluinfon voit lukea tästä.

Lisää uutisia