Jarkko Hurme lykkää avausmatsin paineet Klubille

TPS sai puolustuspäähänsä äärimmäisen arvokkaan vahvistuksen aivan kauden kynnyksellä, kun Jarkko Hurme hyppäsi Oulusta etelän junaan päämääränään Turku. 24-vuotias Hurme oli täksikin kaudeksi AC Oulun sopimusmiehiä, mutta kun seuran kausi määrättiinkin alkavaksi Ykkösessä, olivat kaikki osapuolet sitä mieltä, että Hurmeen paikka on Veikkausliigassa. Näin aina fyysisesti pelaava Hurme päätyi Tepsiin.

– Sain heti oikeanlaisen kuvan Tepsin meiningistä ja teen parhaani, että olen valmis aloittamaan kauteni avauksesta lähtien, vaikka aikaa ei ollut paljon. Joukkue oli tietysti alkuun ihan uusi, mutta Tepsissä on myös minulle tuttuja pelaajia ja olen päässyt kuvioihin mielestäni todella nopeasti sisään, Hurme vakuuttaa.

– Kole just näytti mulle kaupunkia pienellä kiertoajelulla. Odotan todellakin pelejä ja myös normaalia arkielämää, Hurme kuittasi ja kiitteli oululaislähtöistä seurakaveriaan Toni Kolehmaista.

TPS kohtaa kauden avauksessaan HJK:n, joka ei ole Hurmeellekaan mikään vieras jengi. Hän kohtasi Klubin Veikkausliigassa jo RoPS-paidassa kaudella 2005 sekä tietysti Oulun sotisovassa viime kesänä. HJK oli ihan samanlainen sytyke pelaajille Rovaniemellä ja Oulussa, kuin myös täällä Turussa.

– Ihan mahtavaa aloittaa juuri Klubia vastaan. Edessä on pitkä kausi ja tämä on tietysti vain yksi peli, mutta kyllä tämäkin antaa suuntaa kaudelle ja pisteet on nyt ensimmäistä kertaa oikeasti jaossa. HJK on kaikkien nimeämä ennakkosuosikki ja se suomalaisen jalkapallon suuri ja mahtava. Me olemme vaan yksi haastajaseuroista muiden seurojen joukossa, mutta tappelemme perjantaina loppuvihellykseen asti, Hurme lupaa.

 

Lisää uutisia