JäPS vei Järvenpään vuoristoratamaisen ottelun nimiinsä 4–3

JäPS – TPS 4–3 (2–3)

2 min 0–1 Kasper Hämäläinen
9 min 1–1 Aleksi Ristola
21 min 2–1 Enoch Banza
27 min 2–2 Olli Jakonen
45 min 2–3 Daniel Rantanen
77 min 3–3 Herkko Kuosa
87 min 4–3 Aleksi Ristola

TPS:n kokoonpano: Aati Marttinen (mv), Joonas Sundman, Kalle Taimi, Samba Benga (kentältäpoisto 74 min), Joonas Lakkamäki, Demba Savage (75 min Roope Pakkanen), Daniel Rantanen (67 min Anthony Annan), Jesper Karlsson (varoitus) (89 min Albijon Muzaci), Kasper Hämäläinen, Simo Roiha, Olli Jakonen.

Pelipaikka: Järvenpään keskuskenttä

Erotuomari: Kalle Mäkinen

Yleisömäärä: 547

Kooste: https://youtu.be/WlrbWkgILbA

Päävalmentaja Jonatan Johanssonin kommentit:

”Joskus jalkapallo on julmaa. Tiesimme tarkalleen, miten JäPS tulee pelaamaan kotikentällään. Emme puolustaneet hyvin ensimmäisellä jaksolla. Puolustimme omaa boksiamme huonosti, vaikka olimme käyneet koko viikon läpi, miten JäPS:iä vastaan pitää pelata, kun he lyövät pitkiä palloja. Liian monta kertaa JäPS oli se joukkue, joka voitti keskitys- ja kakkospallot.

Vastustaja teki meidän omista virheistämme taas pari maalia. Teimme kolme maalia, minkä pitäisi riittää voittoon. Meillä oli peli täysin kontrollissa ennen sitä punaista korttia. Se tuli tosi pahaan paikkaan. JäPS onnistui sen jälkeen viimeistelyssään todella tehokkaasti.

Sanoin jätkille, että nyt ei ole aikaa miettimiseen tai syyttelyyn, vaan nyt pitää ottaa jengi huomenna kasaan ja lähteä positiivisen kautta valmistautumaan seuraavaan peliin. Sävelet jatkon suhteen ovat selvät: loput kolme peliä pitää voittaa. On liian vähän aikaa ruveta miettimään muuta tai olla kohtuuttoman negatiivinen, vaikka totta kai olemme koko joukkue erittäin pettyneitä suoritukseemme tänään.

Huomenna jatketaan taas duunia. Seuraavaksi edessä on erittäin vaikea kotipeli tänään KTP:n voittanutta Jaroa vastaan, ja siihen otteluun täytyy valmistautua huolella.”

Sydän Pelissä: Kasper Hämäläinen

Tepsin kapteeninnauhaa tänään kantanut Kasper Hämäläinen avasi ottelun maalihanat jo reilun minuutin pelin jälkeen. ”Kappe” katkaisi JäPS-puolustajan syötön ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Lisäksi Hämäläinen tarjosi maalisyötön Olli Jakosen 2–2-tasoitusosumaan.

Seuraava ottelu: TPS–Jaro, la 24.9. klo 14.00, Veritas Stadion.

Lisää uutisia