Jani Tanska puski maukkaat vieraspisteet

TPS nappasi sunnuntaina äärimmäisen makean 1-0-vierasvoiton FC Lahden kustannuksella. Ottelun ratkaisun puski toppari Jani Tanska aivan maalin ylänurkkaan 52. minuutin kohdalla Wayne Brownin antamasta kulmasta. TPS:n vierasvoiton arvoa nosti, että joukkue pelasi jälleen ottelun viimeiset 20 minuuttia vajaalla. Ulosajettu pelaaja oli Joonas Tursas, joka kaksi keltaista korttia. TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki oli erittäin tyytyväinen taisteluilmeeseen.

– Meidän yleisilmeemme oli tänään erinomainen. Lopussa nähtiin todella uhrautuvaa pelaamista. Olen todella ylpeä taisteluilmeestä ja meidän pelaamisesta. Erityiskiitos myös TPS:n kannattajille, jotka saivat näin hienon lahjan hellepäivän ja pitkän matkan päätteeksi, Rajamäki kiitteli ottelun jälkeen.

– Olimme harjoitelleet, miten silloin toimitaan, jos saamme punaisen kortin. Eli olimme harjoitelleet sitä ja olimme valmiita. Samoin olemme valmistautuneet siihen, jos pääsemme ylivoimalle, Rajamäki myönsi

Veikkausliigan tiivis kevätkausi päättyi sunnuntaina maaottelutaukoon. Pelit jatkuvat vasta puolentoista viikon päästä. TPS aikoo pitää kolmen päivän loman jalkapallosta alkuviikosta.

– Nyt vedetään vähän ansaitusti henkeä ja seuraavat harjoitukset ovat vasta ensi torstaina kello 11. Nyt ajatukset voi päästää hetkeksi siis muualle ja sitten jatkamme taas arkista työtämme, Rajamäki totesi.

Lisää uutisia