Jani Rothberg saa TPS:n Respect-palkinnon

TPS:n Veikkausliigakauden 2014 Respect-ottelu on sunnuntaina 28.9. pelattava TPS-HJK. Ennen ottelua TPS luovuttaa kauden 2014 Respect-palkinnon Turun Luolavuoren koulun eritysluokanopettaja Jani Rothbergille.

Hän on toiminut erityislapsille suunnatun TPS Rankkasade-joukkueen ohjaajana ja valmentajana jo yli kymmenen vuoden ajan. Rothberg pyörittää Luolavuoressa myös Sydän Pelissä -liikuntakerhoa sekä koulun ministadikalla pelattavaa ”Luolis futaa” -minisarjaa.

Rothberg on tehnyt tätä äärimmäisen tärkeää liikuntakasvatustyötä yhteistyössä TPS:n kanssa vuosien varrella jo satojen eri lasten kanssa. Itse Rankkasade-joukkueessa on tällä hetkellä 14 pelaajaa. TPS on kutsunut myös kaikki Rankkasade-joukkueen pelaajat katsomaan TPS-HJK-ottelua.

Rankkasade treenaa aina maanantaisin Rothbergin johdolla. Koska TPS TV vieraili Luolavuoressa todellisena rankkasadepäivänä, vedettiin Rankkasateen treenit sillä kertaa koulun liikuntasalissa. Rankkasateen joukkueessa pelataan ja harjoitellaan ihan vilpittömästä liikunnan ilosta. TPS TV pääsi jututtamaan Rothbergin lisäksi myös kahta joukkueen pelaajaa – Riaa ja Hjallista.

– Ehkä se on hienointa, kun kaikki tekee yhteistyötä ja joukkuepeli toimii. Tämä on kiva joukkue ja kaikki tulee hyvin toimeen keskenään. Jani on ihan mahtava valmentaja, Rankkasateen Ria tiivistää koko joukkueen puolesta.

Respect-palkintoon liittyy myös 500 euron rahapalkinto, jonka Rothberg lahjoittaa TPS-HJK-ottelussa haluamalleen hyväntekeväisyyskohteelle.

TPS TV:n Luolavuoren vierailu:
http://tpstv.fi/rankkasade-raikastaa-ilmaa/

Lisää uutisia