Jallu ylisti joukkueensa nuorisokaartia

Kokenut TPS-kippari Jarno Heinikangas jakoi kiitosta joukkueensa nuorisokaartille voitokkaan Turun derbyn jäljiltä. TPS vei ottelua alusta asti ja lopputulos näkyi myös tulostaululla.

– Ensimmäiseen puoliaikaan olen tosi tyytyväinen, ansaittiin 2-0 johto. Toisella puoliajalla ei enää tarvittu maalia, lähdettiin tietyllä tavalla tappamaan peliä ettei Inter saisi maalia. Inter sai joitain hyviä keskityksiä ja Jukka teki yhden tosi hyvän pelastuksen. Ehjä peli meiltä, Jallu kertaili suu muikeana.

TPS lähti paikalliskamppailuun erittäin nuorella ryhmällä, mutta se ei menoa kentällä haitannut.

– Nuo meidän nuoret kundit tulee, tässä saa vanha äijä tehdä kaikkensa, että pystyy pitämään paikkansa joukkueessa. Siinä suhteessa näyttää hyvältä, muutama jätkä sieltä rupeaa lyömään itseänsä läpi. Nyt kun Ääritalo ja Cleaver olivat pois, nuoret saivat hyvän mahdollisuuden näyttää osaamistaan ja todistivatkin, että pärjäävät hyvin isossakin ottelussa. Rajamäen pitkä valmennustyö nuorten parissa rupeaa näkymään, Heinikangas tietää.

Veikkausliigaa on jäljellä vielä kahdeksan kierrosta ja Heinikangas uskoo vakaasti, että TPS voi nousta vielä mitalikahinoihin mukaan.

– Loppukauden TPS yrittää pelata peli kerrallaan. Loput ottelut voittamalla voisimme saalistaa 51 pistettä, sillä ei ilman apuja mestaruuksia voiteta. Kolmas sija on kuuden pisteen päässä, se voisi olla haarukassa. Ihan hyvä eka kausi tästä voisi vielä tulla, Heinikangas vielä muistutti.

Lisää uutisia