Jallu manasi vielä Tepsin maanantaista vaisuutta

TPS hävisi maanantaina mestaruusjuhliaan viettänneelle HJK:lle lukemin 2-0. TPS-kippari Jarno Heinikangas manasi joukkueensa heikon esityksen, joka oli todella kaukana esimerkiksi voitokkaan Suomen Cupin finaalin tasosta. TPS on kuitenkin edelleen mitaleissa kiinni ja myös SM-hopea on mahdollinen.

– Oli todella huono peli meiltä. En tiedä mistä johtui, mutta oli todella nihkeää ja pelattiin liian hitaasti. Ekalla puoliajalla ehkä kova vastatuuli häiritsi vähän, mutta ei se selitä sitä, Heinikangas sadatteli.

– Klubi puolusti kurinalaisemmin kuin cupin finaalissa ja oli tiiviimpi joukkueena. Se vaikeutti hyökkäyspelaamista. Oli vaisu peli meiltä, mutta HJK pelasi hyvin, eikä pidä ottaa mitään pois heiltä, Heinkikangas jatkoi.

Heinikangas ihmetteli myös sitä, mistä johtuu, että juuri Tepsillä ottelutauoilta palattaessaan lähes järjestäen ollut käynnistysvaikeuksia.

– Tässä on muutaman viikon breikki alla ja on meillä aiemminkin ollut ensimmäinen peli tauon jälkeen vaikea. En tiedä onko siitä sitten jotenkin kiinni. Muutama paikka meillä oli, mutta Klubi ansaitsi voiton, Heinikangas myönsi.

Lisää uutisia