Jakonen ja Mäkinen valittiin Pietarin turnaukseen

Perinteinen alle 18-vuotiaitten poikien (1.1.1997) Valentin Granatkin Memorial–turnaus Venäjän Pietarissa avaa maajoukkuevuoden 2015 heti uuden vuoden jälkeen. Suomen U18-pelaajat leireilivät viime viikolla, kun ohjelmassa oli sekä maajoukkueleiri että malliryhmäleiri. Tämä antoi myös hyvää pohjaa valinnoille alkuvuoden turnaukseen. TPS-pelaajista Pietariin saivat kutsun keskikentän Oskari Jakonen sekä puolustaja Joni Mäkinen.
 
– Leireillä on nähty nyt yli 50 pelaajaa, joten tuntuma on hyvä. Saimme myös hyvää kertausta pelitavasta ja jotain uuttakin mukaan. Keskinäinen ottelu leirillä oli myös erittäin hyvä tapahtuma, päävalmentaja Jarkko Wiss kiittelee SPL:n kotisivuilla.
 
Pietarissa on edessä viiden ottelun tiivis rupeama.
 
– Turnauksen otteluohjelma on melko raaka meidän kannaltamme, kun ensin pelataan kaksi ottelua peräkkäisinä päivinä, sitten on kolme välipäivää ja taas kaksi ottelua peräkkäin. Pyritään kääntämään tämä kuitenkin eduksi ainakin sillä tavoin, että välipäivinä pääsemme harjoittelemaan hyvin, Wiss pohdiskeli.
 
– Mukana on 18+2 pelaajaa ja on ihan varma, että kaikkia tarvitaan, joten toivon mukaan kaikki pitävät kunnostaan huolta joulun ajan. Ei meillä suoranaista sijoitustavoitetta turnauksessa ole. Peli kerrallaan mennään ja katsotaan sitten tilanteen mukaan, Wiss vielä linjaa.
 
Suomen ottelut Valentin Granatkin Memorial –turnauksessa (paikallista aikaa):

La 3.1. 16.30 Moskova – Suomi SCC Petersburgsky
Su 4.1. 16.30 Suomi – Korean tasavalta SCC Petersburgsky
To 8.1. sijoitusottelu 1 SCC Petersburgsky / SC Zenit
Pe 9.1. sijoitusottelu 2 SCC Petersburgsky / SC Zenit
Su 11.1. sijoitusottelu 3 SCC Petersburgsky / SC Zenit

Lisää uutisia