J-P Perälä koordinoi TPS:n laadukasta ohjattua harrastetoimintaa lapsille ja aikuisille

TPS juniorijalkapallo ry järjestää perinteisen kilpatoiminnan lisäksi myös erittäin laadukasta ohjattua harrastetoimintaa.

TPS Perhefutikseen voi osallistua kuka tahansa 2 vuotta täyttänyt lapsi yhdessä vanhempien tai jonkun perheenjäsenen kanssa.

Seuraava looginen harrastamisen askel on äärimmäisen suosittu TPS Temppukoulu, jonka nuorimmat osallistujat ovat 4-vuotiaita lapsia. Useimmat lapset jatkavat TPS Temppukoulusta seuran varsinaiseen joukkuetoimintaan mukaan.

Myös aikuiset voivat aloittaa TPS:ssä jalkapalloharrastuksen. Jos lajin alkeiden opettelu kiinnostaa hieman varttunnemmalla iällä, niin oikea kohde on toukokuussa käynnistyvä TPS Kuntofutis.

TPS on viritellyt uudestaan käyntiin myös aluetoimintaansa. TPS Lauste aloitti lasten jalkapallotoiminnan maalikuun alkupuolella.

Vastuuvalmentaja Jukka-Pekka Perälä aloitti TPS Temppukoululla ja nyt hän koordinoi kaikkea tätä toimintaa yhdessä muiden valmentajien kanssa. Perälä on koulutukseltaan eritysluokanopettaja ja hän on suorittanut UEFA B -valmentajatutkinnon. Hänellä on takanaan jo yli kymmenen vuoden kokemus lasten valmentamisesta.

TPS toivottaa kaikki uudet harrastajat lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaansa!

Lisätietoja kaikesta TPS:n harrastetoiminnasta: jukka-pekka.perala@tps.fi tai p. 0400-295 952

TPS TV kävi tapaamassa JP Perälää harjoitusten yhteydessä: https://tpstv.fi/j-p-perala-koordinoi-tpsn-laadukasta-ohjattua-harrastetoimintaa-lapsille-ja-aikuisille/

Erillistä informaatiota TPS:n harrastetoiminnan muodoista:

TPS Temppukoulu

TPS Temppukoulu on tarkoitettu vuosina 2010-14 syntyneille tytöille ja pojille. TPS Temppukoulussa harjoitellaan jalkapallon perusliiketaitoja sekä ikä- ja taitotasoon sopivia lajitaitoja. Temppukouluun osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta jalkapallosta, mutta ryhmässä toimimisen alkeet on hyvä osata. Temppukoulun toiminta on ympärivuotista.

TPS Temppukoulu järjestää jonkin verran myös otteluita ja niissä mukana oleminen edellyttää voimassa olevaa lisenssiä sekä vakuutusta. Lisenssimaksu sisältyy Temppukoulun toimintamaksuun. Temppukoululaisia ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten jokainen vastaa vakuutusturvastaan itse.

TPS Temppukoulussa on kolme eri ryhmää (alkaen 13.1. 2019):

– Ryhmä 1 harjoittelee Impivaarassa keskiviikkoisin ja/tai sunnuntaisin klo 16-17
– Ryhmä 2 harjoittelee Impivaarassa keskiviikkoisin ja/tai sunnuntaisin klo 17-18
– Ryhmä 3 (s. 2013-14) harjoittelee Impivaarassa keskiviikkona klo 16-17 ja/tai sunnuntaina klo 17-18

HUOM! Vuoroihin voi joskus tulla muutoksia seurasta riippumattomista syistä.

TPS Temppukoulussa voi harrastaa jalkapalloa kerran tai kaksi kertaa viikossa:

– 1 x kerta viikossa = 140 € / kevätkausi + 140 € / syyskausi
– 2 x kertaa viikossa = 190 € / kevätkausi + 190 € / syyskausi

Maksu sisältää valmennuksen ja mahdollisten sarjamaksujen lisäksi TPS-aiheisen tuotteen. Maksun voi maksaa tarvittaessa useassa eri erässä.

Facebook-sivu: https://www.facebook.com/NaperotTPS

TPS Perhefutis

TPS Perhefutis on tarkoitettu 2-5-vuotiaille tytöille ja pojille ja heidän vanhemmilleen tai muille perheenjäsenille.

TPS Perhefutis järjestetään joka sunnuntai Lausteen Poropuistossa (Os. Karhunkatu 1) klo 10.00-11.00. HUOM! Vuoroihin voi tulla muutoksia seurasta riippumattomista syistä. Peruutuksista ilmoitetaan antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Mitä maksaa ja mitä kausimaksu sisältää:

Kevätkauden (13.1-16.6.) osallistumismaksu on 140 €. Toimintamaksu sisältää kevään harjoitukset ja lapsen lisenssimaksun. Liittyessäsi mukaan maaliskuussa, saa osallistumismaksun hintaan 100 €. Lasku kevätkaudesta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteeseen. Laskun voi maksaa myös useammassa erässä. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli jokainen vastaa vakuutusturvasta itse.

Toimintaan on mahdollisuus tutustua laskun eräpäivään asti. Ehto koskee uusia, ensimmäiselle kaudelleen ilmoittautuvia lapsia. Mikäli päätätte lopettaa harrastuksen tutustumisjakson jälkeen, ilmoittakaa siitä osoitteeseen: jukka-pekka.perala@tps.fi.

Muistakaa ilmoittaa jokainen lapsi erikseen, mikäli samasta taloudesta tulee useampi lapsi. Toisesta lapsesta saa 50 % alennuksen osallistumismaksusta.

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli jokainen vastaa vakuutusturvasta itse.

TPS Kuntofutis

TPS Kuntofutis on tarkoitettu aikuisille naisille ja miehille, joilla ei ole välttämättä aikaisempaa kokemusta jalkapallosta.

TPS Kuntofutis järjestetään kahdeksana (8) peräkkäisenä keskiviikkona touko- ja kesäkuussa (ajanjakso 8.5.-26.6.) Lausteen Poropuistossa (Os. Karhunkatu 1) klo 20.00-21.00 .

Kevätkauden (8.5.-26.6.) osallistumismaksu on 70 €. Smartum ja Virikeseteli käyvät maksuvälineinä. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli jokainen vastaa vakuutusturvasta itse.

Ilmoittautuminen tästä linkistä.

TPS Lausteen aluetoiminta

TPS Lausteen aluetoiminta on tarkoitettu vuosina 2011-14 syntyneille tytöille ja pojille.

TPS Lauste harjoittelee joka sunnuntai klo 9.00-10.00 Lausteen Poropuistossa (Os. Karhunkatu 1).  HUOM! Kenttävuoroihin voi tulla muutoksia seurasta riippumattomista syistä. Peruutuksista ilmoitetaan antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

TPS Lausteen toiminta voi tutustua maaliskuun ajan ilmaiseksi. Toimintamaksu ajalta 1.4 – 30.6. on yhteensä 70 €. Toimintamaksu sisältää kevään harjoitukset sekä lisenssimaksun. Kevätkauden lasku lähetetään sähköpostitse. Laskun voi maksaa myös useammassa erässä. Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta, joten jokainen vastaa vakuutusturvastaan itse.

Mikäli lapsi haluaa lopettaa harrastuksen tutustumisjakson jälkeen, ilmoittakaa siitä osoitteeseen: jukka-pekka.perala@tps.fi.

Muistakaa ilmoittaa jokainen lapsi erikseen, mikäli samasta taloudesta tulee useampi lapsi. Ilmoittakaa lisätiedot kohtaan, mikäli lapsi on jo rekisteröity johonkin toiseen seuraan, eikä halua virallista siirtoa TPS:ään.

TPS Lausteen valmentajina toimivat J-P Perälä, Severi Laitinen, Pietari Eskola ja Jaakko Lindström.

Lisää uutisia