Italian Serie A:ssa pelannut laitapuolustaja Masahudu Alhassan TPS-paitaan

Veikkausliigakauteen 2020 valmistautuva TPS on hankkinut erinomaisen vahvistuksen puolustuspäähänsä. Laitapuolustaja Masahudu Alhassanin sopimus kattaa kauden 2020. 27-vuotias ghanalaispelaaja on alun perin italialaisen jalkapallokoulun kasvatteja.

Alhassan liittyi vuonna 2010 Italian Serie A -seura Genoa CFC:n Primavera-joukkueeseen ja debytoi Italian pääsarjatasolla kaudella 2011-12. Hän on pelannut sen jälkeen Italian Serie B:ssä 86 ottelua Novaran sekä Latinan riveissä. Alhassan on edustanut urallaan Italiassa myös Udinesea ja Perugiaa. Hänen kaksi viimeistä seuraa ovat olleet albanialainen KF Teuta Durrës sekä saudiarabialainen Al-Ain FC.

Alhassan on pelannut Ghanan A-maajoukkueessa kahdeksan ottelua. Hän oli maajoukkueensa mukana Afrikan Nations Cupissa vuonna 2012, jolloin Ghana sijoittui maanosansa mestaruusturnauksessa neljänneksi.

– Hänestä huokuu ammattimaisuus ihan kaikessa tekemisessä. Kun hyvä itseluottamus yhdistetään erinomaisiin sosiaalisiin taitoihin sekä vaivattomaan pelaamiseen ja loistavaan pelikäsitykseen, niin olen aika optimistinen hänen suhteensa, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen summaa.


TPS:n kausikortit Veikkausliigakaudelle 2020: https://www.lyyti.in/TPSkausikortti2020

Lisää uutisia