Ilves ja TPS päätyivät harjoitusottelussa tasatulokseen

Ilves ja TPS päätyivät harjoitusottelussa tasatulokseen, kun joukkueet kohtavasivat perjantaina Pirkkahallissa Tampereella. TPS lähti otteluun vain 13 pelaajan voimin, sillä opiskelumenot ja loukkaantumiset verottivat osallistujia.

TPS meni ensimmäisellä puoliajalla 1-0-johtoon kun Matej Hradecky ja Riku Sjöroos alustivat tekopaikan Mikko Hyyryselle, joka ei maalin edestä erehtynyt. TPS:n maali syntyi kun kentällä oli vielä tasamiehitys. TPS pelasi lopussa peräti kahden miehen ylivoimalla, mutta Ilves onnistui tasoittamaan Jonne Hjelmin maalilla.

– Ensimmäisen tunnin ottelusta olimme vahvoja. Pallo liikkui hyvin ja hallitsimme pelitapahtumia. Ilveksen ulosajot ja meidän neljän topparin peluutus sotkivat pelaamistamme. Kun vielä muutama pelaaja joutui pelaamaan itselleen vierasta pelipaikkaa, niin se sitten kostautui lopun tasoitusmaalina. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, että pystyimme harjoitusotteluissa kontrolloimaan peliä nyt kahdessa peräkkäisessä ottelussa Veikkausliigajoukkueita vastaan. Nyt joukkue huilaa ansaitusti viikon, jonka jälkeen ajatukset siirtyvät Suomen Cupin 3.kierrokselle TPV:tä vastaan, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen summasi ottelun jälkeen.

TPS TV:n kooste ottelusta:
http://tpstv.fi/kooste-ilves-tps-1-1-13-02-2015/

Lisää uutisia