Ilves-ennakko: ”Vastustaja käyty tarkkaan läpi, mutta luotamme omaan pelitapaamme”

Veikkausliiga jatkuu jälleen lauantaina, kun TPS matkustaa Tampereen Tammelaan Ilveksen vieraaksi.

TPS pelasi kaksi edellistä otteluaan Veritas Stadionilla vierainaan Pääkaupunkiseudun joukkueet, HJK ja FC Honka. TPS pelasi hyvän ottelun Klubia vastaan, mutta mitään palkintoa kamppailusta ei jäänyt. FC Honkaa vastaan kenttäpeli oli huomattavasti takkuisampaa, mutta käteen jäi sentään tasapelipiste. TPS ei saanut kotiotteluidensa maalitiliä kuitenkaan vieläkään auki.

Viime kauden SM-pronssijoukkue Ilves on aloittanut sarjan melko tasaisesti. Kolme viimeistä ottelua kuvastaa Ilveksen menoa varsin hyvin; yksi tappio, tasapeli sekä voitto. Ilves haki viime tiistaina Kemistä kolme pistettä 0-2-vierasvoitollaan. Ilveksen kotisaldo on neljän pelatun ottelun jälkeen 2-2-0.

Tamperelaisten riveistä löytyy peräti neljä entistä TPS-pelaajaa. Toppari Jani Tanska johtaa joukkueen keskuspuolustusta ja puolustuksen laidalla juoksee Felipe Aspegren. Kaudella 2014 TPS:ää edustanut Eero Tamminen pelaa Ilveksen hyökkäyksen laidalla. TPS:n viime kauden liiganousun sinetöinyt hyökkääjä Ilari Mettälä ei ole päässyt aloittamaan kauttaan vielä loukkaantumisensa vuoksi.

Perjantain ottelupalaverista vapautunut TPS-kapteeni Sami Rähmönen tuntee kaikki Ilveksen entiset TPS-pelaajat ja hän onkin oikea mies arvioimaan,  millaisia kavereita Tammelassa tulee lauantaina vastaan. Rähmönen kuitenkin muistuttaa, että vaikka vastustajan tekemiset ja pelaajat on arvioitu tarkkaan läpi, niin TPS lähtee pelaamaan Tampereellakin ihan omaa peliään, omine taktisine kuvioineen.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/ilves-ennakko-vastustaja-kayty-tarkkaan-lapi-luotamme-omaan-pelitapaamme/

TPS:n pelaajista hyökkääjä Oskari Jakonen puuttunee edelleen joukkueen kokoonpanosta.

Ilves-TPS Tampereen Tammelassa lauantaina 26.5. klo 15.00 alkaen.

Ilves-TPS -ottelua on mahdollista seurata suorana Ruutu+ -palvelusta: https://www.ruutu.fi/stream/3232252

Radio Auran Aallot lähettää otteluselostuksen suorana taajuksillaan: http://www.auranaallot.fi/

Lisää uutisia