Ilves-ennakko: TPS tekee hyvää – hyväntekeväisyyskohteena Naisten Pankki!

Naisten liigassa seitsemänneksi sijoittuva TPS päättää sarjakautensa viikonloppuna kotikentällään Urheilupuiston yläkentällä. TPS kohtaa kauden viimeisessä ottelussa Tampereen Ilveksen lauantaina 19.10. klo 14.00 alkaen. Molemmat, TPS ja Ilves, ovat varmistaneet Naisten liigan alaloppusarjassa liigapaikkansa myös jo kaudeksi 2020.

TPS pääsee Naisten liigan päätöskierroksen kimppuun mukavissa merkeissä, sillä joukkueella on takanaan jo kuusi peräkkäistä tappiotonta ottelua. TPS:n päävalmentaja Petteri Joensuu asetti joukkueensa loppukauden tavoitteeksi tappiottoman ottelusarjan ja nyt tavoite on viimeistä peliä vaille valmis.

TPS – Ilves -ottelu on päävalmentaja Joensuulle henkilökohtaisesti jäähyväisottelu, sillä hän siirtyy heti liigakauden jälkeen TPS:n tyttöjen uudeksi valmennuspäälliköksi.

TPS on kohdannut tällä kaudella Ilveksen jo kolme kertaa ja joka Palloseura on poistunut kentältä voittajana. TPS voitti runkosarjassa oman kotiottelunsa 1-0 ja Tampereen Tammelassa voittolukemat olivat 3-1. Runkosarjan jälkeen TPS on voittanut Ilveksen vielä alaloppusarjassa pelatussa vierasottelussa murskalukemin 5-0.

TPS – Ilves on myös #NaistenLiigaTekeeHyvää -kampanjan teemaottelu Palloseuran osalta. TPS järjestääkin ottelun yhteydessä keräyksen, sekä myös luovuttaa osan ottelutapahtuman tuotoista, Kirkon Ulkomaanavun Naisten Pankille. TPS:n pelaajista kapteeni Mira Andersson ja Katja Hakala kertovat hieman tarkemmin keräyskohteesta sekä siitä, miten keräykseen voi osallistua.

Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä sekä omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naiset ovat siis Naisten Pankin työn keskiössä! Tervetuloa tekemään hyvää!

Videoennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/ilves-ennakko-tps-tekee-hyvaa-hyvantekevaisyyskohteena-naisten-pankki/

Lisää uutisia