Ilves-ennakko: ”Suunta on ylöspäin, meillä on nyt sauma yllättää Ilves”

TPS:n Veikkausliigakausi jatkuu lauantaina 25.8. Ilveksen vieraana Tampereen Tammelassa klo 17.00 alkaen. Ilves on ollut TPS:lla vaikea pala tähän mennessä. Tamperelaiset veivät kauden ensimmäisen kohtaamisen Tammelan helteessä 2-0 ja heinäkuun lopun koitos päättyi Turussa tupsukorvien 1-3-vierasvoittoon.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen myöntää, että 4-1-kotivoitto VPS:stä antoi runsaasti lisäuskoa ja voimaa koko joukkueeseen. Myös Ilves lähtee TPS-otteluun voitto allaan, kun se kävi kaatamassa SJK:n Seinäjoella lukemin 2-3. TPS-luotsi käy läpi Tampereen Ilvestä joukkueena ja hän uskoo vakaasti, että raitapaidoilla on Tammelassa omat yllätysmahdollisuutensa. Hän kertaa tuttuun tapaansa myös joukkueensa pelaajatilanteen.

TPS:n kokoonpanosta puuttuu Ilves-ottelusta keskikenttäpelaaja Niklas Blomqvist, joka sai korttitilinsä täyteen viime perjantaisessa VPS-ottelussa. Loukkantuneiden listoilla ovat edelleen Tomas Hradecky ja Juri Kinnunen.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/ilves-ennakko-suunta-ylospain-meilla-sauma-yllattaa-ilves/

Tomi Saarelma liittyi raitapaitoihin loppukaudeksi

TPS sai loppukaudeksi vielä eräänlaisen jokerin vielä kokoonpanoonsa, kun Tomi Saarelma vahvistaa joukkuetta loppukauden 2018. Hän on pelannut urallaan monilla eri pelipaikoilla, mutta päävalmentaja Mika Laurikainen on kaavaillut häntä laitapuolustajan tontille. 29-vuotias Saarelma on pelannut Veikkausliigassa FC Lahden ja FC KooTeePee:n paidassa yhteensä 27 ottelua ja viimeistellyt niissä 2 maalia. Hän on pelannut urallaan kuitenkin pääasiassa ulkomailla; Virossa, Saksassa sekä Sveitsissä.


Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös Ilves-TPS -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3276942

Ilves-TPS -ottelu on myös Veikkauksen pitkävetokohteena lauantaina.

Lisää uutisia