Ilves-ennakko: ”Kokeillaan, testataan ja annetaan mahdollisuuksia myös uusille”

TPS kohtaa harjoitusottelussa Tampereen Ilveksen lauantaina 9.3. Ottelu alkaa Tampereen Pirkkahallissa klo 14.30.

Jarkko Wissin valmentama Tampereen Ilves oli Veikkausliigakaudella 2018 TPS:lle ohittamaton vastustaja, sillä kaikki kolme ottelua päättyivät tamperelaisten voittoon. Ilves voitti kotonaan Tammelassa kahdesti 2-0 ja Turussa ottelu päättyi lukemin 1-3.

TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen kertoo, mitä hän Ilves-ottelulta oman joukkueen osalta odottaa. Hän muistuttaa samalla, että kauden alkuun on vielä seitsemän viikkoa aikaa ja siihen mahtuu vielä melkoinen määrä työtunteja.

Pikkarainen myös avaa, missä mennään TPS:n keskuspuolustuksen osalta tällä hetkellä. Hän myös taustoittaa Albijon Mucazin, Jani Virtasen että Mika Mäkitalon tilanteet. Mucazi loukkaantui vajaa kaksi viikkoa sitten AC Kajaani -ottelussa, Virtanen puuttui joukkueen harjoitusvahvuudesta myös jonkin aikaa ja Mäkitalo ei ole pystynyt tekemään vielä ensiesiintymistään TPS-paidassa kentällä.

Päävalmentaja Pikkarainen on erittäin tyytyväinen siitä, että FC Interiä kaksi viimeistä kautta edustanut laitapuolustaja Tatu Varmanen on liittynyt TPS:n sopimuspelaajien joukkoon. 20-vuotias Varmanen esiintyi kentällä jo viime viikonloppuna SalPa-ottelun ensimmäisellä puoliajalla ja hän on joukkueensa mukana myös Tampereella.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/ilves-ennakko-kokeillaan-testataan-ja-annetaan-mahdollisuuksia-myos-uusille/

TPS:n joukkue kaudelle 2019 ei ole vielä valmiina ja joukkue tulee vielä vahvistumaan. Seura tiedottaa uusista pelaajasopimuksista aivan lähiaikoina.

Lisää uutisia