Ilmoittautuminen TPS:n 2017-syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkuetoimintaan on alkanut

TPS:n T/P2017-joukkueen toiminta käynnistyy 8.1.2024 ja sen toimintaan voi tutustua maksutta kahden viikon ajan. Ilmoittaudu mukaan tästä! 

Toiminta 

Ikäluokan valmennuksesta vastaa kokenut lasten valmennuksen ammattilainen Matthias Ahonen. 2017-syntyneiden ikäluokka aloittaa joukkuetoimintansa tammikuussa 2024. Tytöt ja pojat harjoittelevat samaan aikaan, mutta harjoituksen sisällä omissa ryhmissään. Tytöillä on siis oma harjoitus- ja peliryhmänsä, mutta halutessaan tytöt voivat osallistua toimintaan myös poikien ryhmissä.

Joukkue harjoittelee talvikaudella 2–3 kertaa kertaa viikossa. Voit siis osallistua kahteen tai kolmeen harjoitustapahtumaan. 

HUOM! Toimintaan tarvitaan mukaan myös apuvalmentajia vanhemmista! 

Harjoitusajat ja -paikat talvikaudella 

  • Maanantaisin klo 17.00–18.00 LähiTapiola Areena (Nummisuutarinkatu 3, Turku) 
  • Torstaisin klo 17.00–18.00 Impivaaran jalkapallohalli (Eskonkatu 1, Turku) 
  • Sunnuntaisin 13.00–14.00 Impivaaran jalkapallohalli (Eskonkatu 1, Turku) 

LähiTapiola Areena on ylipainehalli, jossa lämpötila on talvikaudella selvästi alle 10 astetta. Impivaaran jalkapallohalli on kiinteä, lämmin sisähalli. 

Kausimaksut 

Liittyessään seuran jäseneksi henkilö sitoutuu seuran jäsenehtoihin, sekä maksamaan seuran ja joukkueen maksut. Seura laskuttaa kuukausittain toimintamaksua ja talvikaudella olosuhdemaksua sekä jäsenmaksun kerran vuodessa kaikilta seuran pelaajilta. TPS Juniorijalkapallo ry:n hallitus päättää maksujen suuruuden vuosittain.

  • Toimintamaksu: 72 €/kk (tammi – lokakuu) 
  • Olosuhdemaksu: 30 €/kk (tammi – maaliskuu) 
  • Seuran jäsenmaksu: X€, vahvistetaan 31.10. järjestettävän syyskokouksen jälkeen (kaudella 2023 jäsenmaksu oli 30€/vuosi) 

Toimintamaksu sisältää mm. vastuuvalmennuksen, seuran valmennuspäällikön palvelut, seuran hallintopalvelut, jäsenpalvelut, vuosittain erikseen päätettävän varusteen (kaudella 2024 harjoituspaita/varapelipaita), sarjan ilmoittautumismaksut (1 sarja/joukkue) ja seuran tapahtumat (mm. Talviliiga, Aura Cup, seurapäivät yms.) 

Toimintamaksun lisäksi joukkue voi vanhempainkokouksen päätöksellä laskuttaa joukkuemaksua tai muita maksuja pelaajilta. Joukkueen maksuilla katetaan mm. turnaus-, apuvalmentaja- ja erotuomarikuluja. 

Pelipassi ja vakuutus 

Seura rekisteröi pelaajan ja hankkii tälle pelipassin. Kilpaurheilussa tapahtuneet vahingot korvaava vakuutus on Palloliiton kilpailumääräysten mukaan pakollinen kaikilla junioripelaajilla (v. 2004 synt. ja nuoremmat). Pelaajan huoltaja vastaa vakuutuksen voimassaolosta. Seura voi huoltajan niin halutessa hankkia pelaajalle Palloliiton kumppanin vakuutuksen. Sekä pelipassi että seuran hankkima vakuutus laskutetaan pelaajalta. Pelipassin ja Palloliiton vakuutuskumppanin vakuutukset löydät Palloliiton sivuilta.

Seurasiirto TPS Juniorijalkapalloon 

Mikäli pelaaja siirtyy Tepsiin toisesta seurasta, seura käynnistää pelaajasiirron, kun pelaaja on ilmoittautunut.  Mahdollisen Palloliiton perimän pelaajasiirtomaksun lasku lähetetään pelaajalle (huoltajalle). Edustusoikeus Tepsissä tulee voimaan, kun siirtomaksu on maksettu. Siirto on maksuton, jos pelaajan rekisteröinti ei ole ollut aktiivisena kuluvalla tai edellisellä pelikaudella. Ajanjaksolla 3.9.–15.11. ei jalkapallossa kilpailumääräysten mukaan voi siirtyä. 

Lisätiedot

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, älä epäröi olla yhteydessä TPS Juniorijalkapallon toimistoon. Ensisijaiset yhteydenotot valmennuspäällikölle ja seurasihteerille.

Tervetuloa mukaan!

Lisää uutisia