Ilari Mettälä lopettaa pelaajauransa

Turun Palloseuraa kaudet 2015–17 ja 2021 edustanut hyökkääjä Ilari Mettälä, 28, on ilmoittanut lopettavansa peliuransa. ”Ilu” pelasi ensimmäiset pelinsä Tepsissä syksyllä 2015 Ykkösessä. Pitkänhuiskea hyökkääjä teki vahvan sisääntulon mustavalkoisten joukkueeseen, sillä hän onnistui maalinteossa heti toisessa pelaamassaan ottelussa. Samainen syksy oli erittäin vahva Mettälälle, sillä hän teki kuudessa pelaamassaan pelissä viisi maalia.

Hyvä vire jatkui kaudella 2016, jolloin Mettälä pyssytti Tepsille 12 maalia miesten Ykkösessä. Parhaiten Mettälä muistetaan kauden 2017 Ykkösen päätöskierroksen ottelussa FC Honka – TPS tekemästään maalista. Honka johti päätöskierroksen ottelua pitkään ja oli kiinni suorassa nousussa Veikkausliigaan. Ottelun 82. minuutilla syntynyt 1–1-tasoitusmaali sai vierasjoukkue TPS:n kannattajoukon riehaantumaan ilosta. Mettälän maalin myötä TPS voitti Ykkösen ja nousi suoraan Veikkausliigaan.

TPS kiittää Ilaria upeista elämyksistä, joita hän on mustavalkoiselle yhteisölle tarjonnut ja toivottaa onnea ja menestystä peliuran jälkeiseen aikaan!

Youtubesta voit katsoa kaikki Ilari Mettälän Tepsille iskemät 32 maalia. Videolla on mukana myös muutama haastattelu Mettälän uran varrelta. Katso video:

Lisää uutisia