IK Myran -ennakko: ”Nautitaan pelistä – ja varmistetaan se sarjapaikka”

TPS kohtaa Naisten liigan alaloppusarjassa ensi viikonloppuna IK Myranin. TPS – IK Myran alkaa Urheilupuiston yläkentällä lauantaina 21.9. vasta klo 18.00.

TPS paketoi runkosarjan pettymyksen ja alaloppusarjaan jäämisen nopeasti ja on saalistanut nyt kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta yhtä monta voittoa. Palloseura haki ensi kauden ensimmäiset pisteensä ONS:ltä Oulusta kaatamalla kotijoukkueen Tiia Hirvosen lisäajalla syntyneellä voitto-osumalla 2-3.

TPS jatkoi mainiota syysvirettään viime lauantaina Tampereen Tammelassa tehden Ilveksestä selvää jälkeä lukemin 0-5. TPS:n peräkkäiset voitot tarkoittavat myös sitä, että joukkue on todella lähellä sarjapaikan uusimista ensi kaudeksi. TPS tarvitsee jäljellä olevista neljästä ottelusta vain yhden pisteen ja sen jälkeen suora putoaminen ja liigakarsinnat jäävät lopullisesti IK Myranin, Ilveksen ja ONS:n keskinäiseksi huoleksi.

TPS:llä on mitä loistavin paikka pistää peli niin sanotusti poikki jo lauantaina. TPS voitti IK Myranin keväällä kotonaan ensimmäisen jakson maalisuman ansiosta peräti 4-0, mutta sarjanousija venyi runkosarjan toisella puolikkaalla Alavetelissä 1-1-tasapeliin.

IK Myran nousi viime viikonloppuna pahnan pohjimmaisen paikalta jo tasapisteisiin ONS:n kanssa kaatamalla oululaiset puhtaasti 3-0. Eikä Ilveskään ole enää kuin kolmen pisteen päässä.

Kaikille tuttu TPS-kippari Mira Andersson (o.s. Uronen) pelaa Naisten liigassa ja raitapaidoissa jo 11:ttä kauttaan. Hänelle on kertynyt liigaotteluita huikaiseva määrä; peräti 237 kappaletta. Andersson sai kesäkuun lopulla JyPK-ottelussa tällin jalkaansa ja sen jälkeen jäi kolme liigaottelua väliin. Nyt jalkavamma on onneksi jo voitettu kanta.

TPS-kapteeni naurahtaa, että hän ei ole vielä ihan täysin tottunut uuteen sukunimeensä. Se ei olekaan mikään ihme, sillä hän meni naimisiin vain vajaa kuukausi sitten. TPS:n luottopelaaja tekee päivisin töitä puheterapeuttina, mutta hän nauttii edelleen täysin siemauksin myös huippujalkapallosta. Andersson tuo koko TPS:n joukkueen viimeiset kuulumiset, mutta samalla hän kertoo myös omat henkilökohtaiset suunnitelmansa pelaajauransa suhteen.

Anderssonin haastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/ik-myran-ennakko-nautitaan-pelista-ja-varmistetaan-se-sarjapaikka/

Lisää uutisia