IF Gnistan -ennakko: ”Paineita on ollut ennenkin, mutta niistä on myös opittu”

TPS kohtaa Ykkösen kauden 2017 viimeisessä kotiottelussaan helsinkiläisen IF Gnistanin. Taatusti täynnä tunnetta oleva kamppailu alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla lauantaina 14.10. klo 15.00.

Sarjan jumbona pitkään ollut IF Gnistan on nostanut pelillistä tasoaan huomattavasti sen jälkeen, kun italialainen Roberto Nuccio nousi seuran päävalmentajaksi. Sen sai kokea myös TPS elokuun alussa, kun IF Gnistan voitti kotiottelunsa Oulunkylässä 1-0. Tuo on TPS:n viimeisin ja toivottavasti myös viimeinen tappio tämän kauden sarjassa. Gnistan on kaatanut TPS:n lisäksi myös sarjan kärkikolmikon kaksi muuta joukkuetta, FC Hongan ja KPV:n.

IF Gnistan on noususuhdanteestaan huolimatta tukalassa asemassa sarjapaikkansa suhteen. Se on kaksi kierrosta ennen loppua viisi pistettä jäljessä kahdeksantena olevaa OPS:ää.

TPS on jo varmistanut paikkansa vähintään liigakarsinnoissa, mutta se haluaa tietysti palata Veikkausliigaan suoran nousijan paikalta. Päävalmentaja Mika Laurikainen ennakoi lauantain IF Gnistan -ottelua luottavaisin mielin. Hän kertoo, kuinka TPS on pitänyt maaottelutauolla virettään yllä. Laurikainen kertoo myös siitä, miten joukkueessa on otettu tämän hetken painetila vastaan.

TPS TV: https://tpstv.fi/if-gnistan-ennakko-paineita-ennenkin-niista-myos-opittu/

TPS lähtee Ykkösen toiseksi viimeiselle kierrokselle kolmen pisteen etumatkan turvin FC Honkaan nähden. Honka kohtaa lauantaina puolestaan OPS:n Oulussa.

TPS-IF Gnistan -ottelun kutsuvieraisiin kuuluvat TPS:n 30 vuoden takaiset San Siron sankarit taustajoukkoineen. TPS:hän kaatoi 21.10.1987 UEFA Cupin 2. kierroksen 1. osaottelussa FC Internazionalen Milanon San Siron stadionilla lukemin 0-1.

Ykkösen kausi 2017 päättyy lauantaina 21.10. TPS matkustaa sarjan viimeisessä ottelussaan FC Hongan vieraaksi Espoon Tapiolaan. Ottelu alkaa klo 15.00.

Lisää uutisia