HJK-ennakko: ”Puolustuspelin on tiivistyttävä PS Kemi -pelistä”

TPS kohtaa hallitsevan Suomen mestarijoukkueen, HJK:n, lauantain iltaottelussa Helsingin Töölön Telia 5G Areenalla klo 19.00 alkaen. Kyseessä on suomalaisen seurajalkapallon klassikoiden klassikko, sillä mitkään kaksi muuta seuraa eivät ole kohdanneet pääsarjatasolla yhtä monta kertaa.

TPS lähtee HJK-otteluun vapauttava 3-2-kotivoitto allaan PS Kemistä viime lauantailta. TPS:n maalit iskivät Jonni Peräaho, Onni Valakari sekä Mika Ääritalo. TPS repi voittonsa myötä viiiden pisteen pesäeron PS Kemiin. TPS-leirille PS Kemi -voitto oli todella vapauttava. Koko TPS:n joukkue rentoutui maanantaina taustajoukkoineen Rymättylän Herrankukkarossa meren äärellä.

TPS-luotsi Mika Laurikainen on erittäin tyytyväinen, koska viiden viikon tiukka ottelusuma helpottaa nyt hieman. Joukkue pýstyy harjoittelemaan otteluun valmistavien ja ottelusta palauttavien treenien ohessa myös ihan normaalisti. Laurikainen oli luonnollisesti erittäin tyytyväinen PS Kemi -voittoon, mutta hän ei ollut täysin tyytyväinen joukkueensa puolustuspelaamiseen. Kaksi päästettyä maaliakin riittivät onneksi kuitenkin voittoon. Laurikainen painottaakin, että Klubia ei voi haastaa Helsingissä, ellei oman pään pelaaminen tiivisty. Hän myös tietää, että HJK:lla on sen verran leveä ja laadukas materiaali, että edes eurocup-kiireet ja pelaajien kierrätys eivät heilauta kovinkaan paljon Klubin suorittamisen perustasoa.

Veikkausliigan siirtoikkuna aukesi 10.7. Päävalmentaja Laurikainen kertoi, miten hän suhtautuu mahdollisiin uusiin pelaajahankintoihin. TPS:n pelaajista toppari Rasmus Holma harjoitteli taas muun joukkueen mukana normaalisti. Puolustaja Niklas Friberg puolestaan poistui kesken torstain harjoitusten, mutta mistään vakammasta ei ole kysymys.

HJK puolestaan pelasi viime tiistaina Mestarien liigan 1. karsintakierroksen 1. osaottelun färssaarelaista Vikinguria vastaan. HJK haki Färsaarilta tärkeän 1-2-vierasvoiton. HJK:n ensimmäisen maalin viimeisteli Sebastian Dahlström ja Klubin toinen osuma kirjattiin isäntien omaksi maaliksi. HJK jatkaa eurocup-pelejään ensi tiistaina.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/hjk-ennakko-puolustuspelin-tiivistyttava-ps-kemi-pelista/

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös HJK-TPS -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3258766

Lisää uutisia