Heinolainen siirtyy TPS:n riveihin – Karlsson edustuksen mukaan

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva TPS vahvistaa puolustuspäätään uudella pelaajalla, kun laitapuolustaja Kristian Heinolainen siirtyy Turkuun kauden 2019 kattavalla sopimuksella.

19-vuotias Heinolainen pelasi kaudella 2018 PS Kemin riveissä 24 Veikkausliigaottelua. Itähelsinkiläisen Kontun kasvatti on pelannut aiemmin urallaan myös vantaalaisen KOPSE:n, keskiuusimaalaisten TuPS:n ja PKKU:n sekä helsinkiläisten HJK:n, KäPa:n, IF Gnistanin ja HIFK:n riveissä.

Heinolainen kuului viime kesänä myös Suomen U19-maajoukkueeseen, joka pelasi EM-lopputurnauksessa Vaasassa ja Seinäjoella. Hän on pelannut urallaan yhteensä 36 maaottelua eri ikäkausimaajoukkueissa.

– Kride tuli meidän mukaamme pari viikkoa sitten. Tiedettiin tietysti hänen viime vuoden liigaottelunsa ja että taso on lähtökohtaisesti kova. Hän on tullut myös todella hyvällä asenteella mukaan ja uskon, että Kride on todella tärkeä pelaaja meille tänä kautena, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen luonnehtii uutta sopimuspelaajaansa.

Heinolaisen kummiyritys kaudella 2019 on Tilitoimisto Uotila & Laine.

Kristian Heinolaisen haastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/heinolainen-siirtyy-tpsn-riveihin-karlsson-edustuksen-mukaan/

Pelaajakuva median käyttöön

Jesper Karlsson edustuksen mukaan

TPS:n GANT-akatemian pelaajiin kuuluva Jesper Karlsson pelaa myös alkavalla kaudella TPS:n edustusjoukkueessa. Helmikuussa 19 vuotta täyttävä keskikenttäpelaaja on TPS:n oman juniorikoulun kasvatteja. Karlsson debytoi viime keväänä Suomen U18-ikäluokan maajoukkueessa.

– Jepa on sellainen pelaaja, jolta odotan todellista läpimurtoa. Hän pelasi jo viime kaudella hyvin Kakkosessa ja on nyt näyttänyt, että hän tulee haastamaan meidän muut keskustan pelaajamme tosi vahvasti, Pikkarainen tietää.

Lisää uutisia