Hanki nyt TPS TV:n kausikortti – hinta vain 50 €!

TPS TV näyttää kaudella 2016 vähintään kymmenen (10) TPS:n Ykkösen kotiottelua suorina lähetyksinä. Jalkapallon Ykkösen TV-oikeudet omistava Suomen Palloliitto ja sen mediakumppanit näyttävat varmuudella TPS:n kotiotteluista 8.6. pelattavan TPS-JJK:n sekä 24.7. pelattavan TPS-KTP:n. Suomen Palloliitto on ilmoittanut, että se näyttää mediakumppaneidensa kanssa loppukaudesta 2016 korkeintaan kaksi TPS:n kotiottelua lisää. Suomen Palloliitto tekee yhteistyötä VeikkausTV:n ja Huuhkaja-TV:n kanssa.

TPS TV on panostanut myös kauden 2016 suoriin lähetyksiinsä. TPS:n kotiottelut näytetään monikameratuotantoina hidastuksilla, grafiikoilla sekä selostuksella. TPS TV:n lähetyskokonaisuuteen kuuluvat myös ennakkoon tehdyt otteluinsertit, suorassa lähetyksessä mukana oleva asiantuntija, suorat taukohaastattelut sekä otteluiden jälkeiset suorat haastattelut. Lähetystä ovat TPS TV:n kanssa tekemässä Turun AMK:n journalistiopiskelijat.

Lähetykset toteutetaan niin sanotulla HD-laadulla (720p). Streamin bittinopeus (bitrate) on noussut viime kaudesta taaten lähetyksistä entistä tarkempaa kuvaa. Yksittäisen ottelustreamin hinnaksi on määritelty 8 €. TPS TV myy myös koko kauden kattavaa kausilippua, jonka hinta on 50 €.

TPS TV:n lähetykset ovat nähtävissä myös ulkomailla.

TPS TV:n lähetykset näkyvät Kepit Systems Oy:n toteuttamassa järjestelmässä, osoitteessa http://fctps.kepit.tv/

Kaikki lähetykset tallentuvat järjestelmään ja ne ovat katsottavissa myös jälkikäteen.

Yksittäisten otteluiden ja TPS TV -kausilipun ostopaikka on:
http://fctps.kepit.tv/

Kepit.TV:ssä kausillipun osto tapahtuu sivuston yläpalkin kautta.

VeikkausTV:n otteluvalinnat on tehty kierrokselle 18 asti.

Lisää uutisia