”Haluatko sinäkin todellisen vahvistuksen joukkueeseemme?”

Arvoisa turkulaisen huippujalkapallon ystävä,

TPS:n liigajoukkue on viettänyt ansaitun vuosilomansa ja palannut taas töiden pariin. Tähtäimessä on Veikkausliigakausi 2013, mutta oman suolansa kauteen tuovat myös eurocup-ottelut. Viime kaudella SM-pronssia voittaneen TPS:n sopimustilanne on jo nyt erinomaisen hyvä, mutta jokainen joukkue kaipaa hyvinkin menneen kauden jälkeen myös jotain uutta.

Meillä on tällä hetkellä harvinainen mahdollisuus vahvistaa joukkuettamme sellaisella tunnetulla paluumuuttajalla, joka tuo varmasti jotain uutta, mutta myös sitä vanhaa tuttua osaamista joukkueeseemme. Tarvitsemme tähän kuitenkin mahdollisimman monen turkulaisen ja tepsiläisen tukea.

Suuri määrä yhteistyökumppaneitamme on jo hienosti tässä projektissa mukana, mutta jokainen ostettu kausikortti tai kannattajatuote, vie meitä lähemmäksi tätä tavoitettamme. Teemme kaikkemme, että tämä uusi pelaajasopimus saadaan maaliin viimeistään keskiviikkoiltana.

Vaikka lopullinen kotikenttämme kauden 2013 osalta on vielä hetken epävarmuuden peitossa, niin joukkueemme valmistautuu tulevaan kauteen jo täysillä. Ja tämä joukkue haluaa myös menestyä.

Haluatko sinäkin todellisen vahvistuksen joukkueeseemme?

Jos vastaus on kyllä, siihen on nyt helppo vaikuttaa.
Kausikortti kaudelle 2013
TPS-kannattajatuotteet

Terveisin
Marco Casagrande

Lisää uutisia