Gnistan-ennakko: ”Maalipaikoissa ollaan oltu nyt terävämpiä”

Jalkapallon Ykkönen jatkuu TPS:n osalta lauantaina, kun helsinkiläinen IF Gnistan saapuu vierailulle Veritas Stadionille. Kotijoukkue TPS on pelannut neljä viimeistä otteluaan tappioitta ja kaksi edellistä ottelua on päättynyt myös voittoihin. Se haki viime kierroksella 1-2-vierasvoiton OPS:stä. Gnistan on puolestaan seitsemän pelaamansa ottelun jälkeen edelleen ilman voittoa. Joukkue on palannut kuitenkin kolme tasapeliä. Pistejakoihin se on päätynyt OPS:n, KPV:n ja EIF:n kanssa.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen kertoo, miten raitapaidat ovat onnistuneet kääntämään alkukauden niukat tappiot nyt voitolliseksi. Laurikainen perkaa läpi OPS-TPS-ottelun sekä tekee oman arvionsa Gnistanista. TPS-pelaajista, Ilari Mettälä ja Rasmus Holma, eivät osallistuneet normaaleihin pelillisiin harjoituksiin keskiviikkona, vaan he olivat liikkellä kevennetyllä ohjelmalla. Waltteri Peltola loukkaantui Oulussa ja hänen poissaolonsa pituudeksi on arvioitu parisen viikkoa.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/gnistan-ennakko-maalipaikoissa-ollaan-oltu-teravampia/

TPS-IF Gnistan pelataan Kupittaan Veritas Stadionilla lauantaina 10.6. klo 17.00 – tervetuloa!

Livestream:

Ottelua on mahdollista seurata myös suorana netti/TV-lähetyksenä. TPS:n kotiotteluiden tuotannosta vastaavat yhteistyössä TPS TV, Grassmark sekä Turun AMK:n journalistiopiskelijat. Lähetykset näkyvät: Fanseat -nettipalvelun ja Elisa Viihteen kautta.

Fanseatin palvelu maksaa 7,99 euroa kuukaudessa ja ensimmäisen kuukausi näkyy veloituksetta kaikille uusille asiakkaille.

Puoli tuntia ennen ottelun alkua alkavaa studiota isännöi Matias Höglund. Suoran lähetyksen asiantuntijana toimii entinen TPS-pelaaja Jesse Saarinen. Ottelun selostaa Markku Silvennoinen.

Linkki TPS-Gnistan-ottelun suoraan lähetykseen: http://www.fanseat.com/event/3290

Lisää uutisia