GBK-ennakko: ”Olemme ehkä itse itsemme pahin vastustaja”

TPS voitti Naisten liigan kärkikamppailussa keskiviikkona FC Hongan Espoossa lukemin 0-1. TPS:n voittomaali syntyi erikoisella tavalla ottelun 52. minuutin kohdalla, kun keskikenttäpelaaja Julia Tunturin keskitykseksi tarkoitettu veto painuikin suoraan Hongan maaliin. Joukkueet lähtivät kärkikamppailuun tasapisteistä (19), mutta jo nyt on selvää, että TPS lähtee keulapaikalta (22) runkosarjan toiselle puolikkaalle.

Julia Tunturi palasi kahden Åland United -kauden jälkeen takaisin TPS-paitaan ja pelit ovat kulkeneet hienosti. 21-vuotias Tunturi on iskenyt tällä kaudella jo neljä maalia. Hän sai jälleen myös A-maajoukkuekutsun, kun Helmarit lähtevät haastamaan Kiinaa paikan päälle.

Tunturi ei lähde erittelemään TPS:n pahimpia vastustajia runkosarjan ensimmäisen puolikkaan perusteella, vaan hän muistuttaa siitä, että joukkueen on oltava valmiina ja hereillä jokaiseen liigaotteluun vastustajasta riippumatta. Hän näkeekin siinä joukkueensa suurimman riskitekijän. Tunturin mukaan TPS:llä on tällä kaudella eväät voittaa jokainen Naisten liigassa pelaamansa ottelu, jos otteluun valmistautuminen sujuu kunnolla ja kentällä tehdään niitä asioita, mitä on sovittu.

TPS:n sunnuntaista vastustajaa, GBK:ta, Tunturi pitää selvästi parempana joukkueena kuin mitä sarjataulukosta on luettavissa. TPS voitti kauden 2017 avauskierroksella GBK:n Kokkolassa lukemin 1-5.

Videoennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/gbk-ennakko-ehka-itsemme-pahin-vastustaja/

TPS-GBK alkaa Urheilupuiston yläkentällä sunnuntaina 28.5. klo 16.00.


Fanseat GO – livestream

TPS TV lähettää sunnuntain ottelun suorana lähetyksenä osoitteessa http://go.fanseat.com/

Fanseat GO on palvelu, jossa urheiluseurat tuottavat suoria lähetyksiä tapahtumistaan. TPS:n tuottamaa lähetystä katsomalla tukee samalla myös TPS TV:n toimintaa. Lähetykset ovat katsottavissa myös jälkikäteen tallenteina. Sivusto toimii hyvin myös mobiilissa.

Fanseat GO (go.fanseat.com) tarjoaa siis urheiluseurojen itse tuottamaa sisältöä. Fanseat (fanseat.com) tarjoaa premium-sisältöä kuten Miesten Ykkösen kaikki ottelut, Salibandyliigaa, Mestistä ja Korisliigaa. Samalla Fanseat-tilauksella (1 kk ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen 7.99 €/kk) saat katseluoikeuden molempiin sisältötyyppeihin.

Suora linkki TPS-GBK-ottelun lähetykseen: http://go.fanseat.com/index.html?event=5b716ec1-6e59-429e-9e3e-978a9a9047dc

Fanseat näyttää jalkapallon puolelta myös muun muassa Belgian, Tanskan, Ruotsin ja Hollannin pääsarjojen otteluita.

Lisää uutisia