Gant Akatemian -tukigolf huipentuu 6.9. pelattavaan finaaliin

Gant Akatemian -tukigolfkiertueen kolmas ja viimeinen alkukilpailu pelattiin keskiviikkona 15.8. Harjattulan loistokuntoisella kentällä. Kisaan oli ilmoittautunut mukaan 13 joukkuetta ja tulostaso nousi todella korkeaksi. Kisan voittoon pelasi Master Promo (Jukka Juhola, Mika Okko), joka oli jo aiemmin saavuttanut finaalipaikkansa. Muille palkintosijoille tulivat Harjattula Golf & Country Club (Miikka Kohonen, Ville Risu) ja K-Rauta Skanssi (Mikko Vastamäki, Jarmo Niitynpää).

Kilpailun parhaasta henkilökohtaisesta tuloksesta vastasi Harjattulan Miikka Kohonen pelaten kentän kaksi alle par tuloksen! Pisimmän Driven löi Ville Risu ja lähimmäs lippua Timo Anttalainen.

Kiertueen finaali pelataan torstaina 6.9. klo 10.00 yhteislähtönä Kultaranta Golfissa. Finaalipaikan ovat pelaamalla lunastaneet Harjattulan kisan kärkikolmikon lisäksi Kuntec, Aurinko Golf, ESM-Sähkö, Birdie Hunters ja Archipelagia Golf Club. Finaaliin saa osallistua myös vaikka ei olisi alkukilpailussa menestynyt tai osallistunut alkukilpailuhin ollenkaan.

– Tämä on leikkimielinen kilpailusarja ja järjestetään varainhankintatarkoituksessa, joten totta kai kaikki halukkaat saavat osallistua. Finaalissa on taas kerran huikeita palkintoja ja paljon erikoiskilpailuja, joten kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan pelaamaan hyvän asian puolesta, myyntijohtaja Timo Tuominen kannustaa.

Finaaliin ilmoittautuminen on käynnissä osoitteessa: www.lyyti.in/tukigolffinaali2018

Kisasivu kotisivuilla: https://fc.tps.fi/fi/yrityksille/muut-palvelut/gant-akatemia-tukigolfkiertue

Lisää uutisia